מתכונים חמים

שבלולי פיצה

מגיעים פתאום אורחים? הילדים רעבים למשהו קצת שונה? נעמה נויהאוז אופה בצ'יק צ'ק שבלולי פיצה כיפיים שנגמרים לפני שהם מספיקים להתקרר. תגיות: פיצהבצק עליםמאפים

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

שבלולי פיצה של נעמה נויהאוז

מחשבון המרות

מצרכים

  • לכ-60 שבלולים:
  • 1/2 חבילה בצק עלים מופשר בלילה במקרר
  • ביצה טרופה למריחה והדבקה
  • 100 גרם קשטופ (כוס חד פעמית מלאה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • אורגנו
  • מלח
  • שומשום
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • 2. פותחים 1/2 חבילת בצק (מחזירים את היתרה למקרר), ומרדדים לעובי של כ-4 מ"מ.
  • 3. חותכים את הבצק לשלוש רצועות.
  • 4. מורחים בביצה טרופה ס"מ אחד לאורכו של צד אחד של כל רצועה.
  • 5. מערבבים היטב קטשופ ושמן זית, ומורחים את הבצק בשכבת קטשופ (אין למרוח את החלק שכבר מרוח בביצה), מפזרים גבינה צהובה מגוררת, אורגנו ומעט מלח (ניתן להוסיף זיתים, טונה או תוספת אחרת).
  • 6. מגלגלים לרולדה, וחותכים אותה לשבלולים בעובי של כ-1 ס"מ. מסדרים על גבי תבנית עם נייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום, אורגנו ומעט מלח.
  • 7. אופים כ-20 דקות עד להזהבה מלאה. מומלץ לאכול חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully