- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 2. פותחים 1/2 חבילת בצק (מחזירים את היתרה למקרר), ומרדדים לעובי של כ-4 מ"מ.
-
- 3. חותכים את הבצק לשלוש רצועות.
-
- 4. מורחים בביצה טרופה ס"מ אחד לאורכו של צד אחד של כל רצועה.
-
- 5. מערבבים היטב קטשופ ושמן זית, ומורחים את הבצק בשכבת קטשופ (אין למרוח את החלק שכבר מרוח בביצה), מפזרים גבינה צהובה מגוררת, אורגנו ומעט מלח (ניתן להוסיף זיתים, טונה או תוספת אחרת).
-
- 6. מגלגלים לרולדה, וחותכים אותה לשבלולים בעובי של כ-1 ס"מ. מסדרים על גבי תבנית עם נייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום, אורגנו ומעט מלח.
-
- 7. אופים כ-20 דקות עד להזהבה מלאה. מומלץ לאכול חם.