- 1. בקערה גדולה ורחבה מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים. מוסיפים את החומרים היבשים, למעט 1/4 מכמות האגוזים, ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד קבלת מסה אחידה (חשוב לא לערבב יותר מדי, כדי לשמור על אווריריות וקלילות).
-
- 2. מרפדים תבנית אפייה בקוטר 20 ס"מ בנייר פרגמנט, ומשמנים בתרסיס שמן קנולה (אפשר גם לשמן את התבנית בלבד). יוצקים את הבלילה לתבנית, ומיישרים לקבלת גובה אחיד. מפזרים מעל את שארית האגוזים.
-
- 3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 למשך 20-25 דקות, עד הזהבה, וקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
-
- 4. מצננים 10 דקות בתבנית. לאחר מכן שולים מהתבנית, ומפזרים מעל אבקת סוכר.