וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט ריקוטה ושוקולד

טארט שהוא כולו שיר הלל לגבינת הריקוטה העדינה, הרכה והמענגת. אם נכנעים לרצונם של הילדים, אפשר גם להוסיף יותר שוקולד, אבל צריך להיזר שהוא לא ישתלט על טעמה של הריקוטה.

מתכון מאת: .

טארט ריקוטה.
טארט ריקוטה

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 250 גרם קמח
  • 100 גרם חמאה
  • 50 גרם סוכר
  • 1 ביצה טרופה
  • קמצוץ מלח
  • למילוי:
  • 40 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 2 חלמונים
  • 150 גרם סוכר
  • 500 גרם ריקוטה 5%

אופן ההכנה

  • 1. עבור הבצק- במעבד מזון מעבדים את החמאה עם הקמח והמלח עד לקבלת תערובת פרורים.
  • 2. להוסיף את הביצה ולעבד עד לקבלת בצק חלק ואחיד, לעטוף ולהניח במקרר כשעה.
  • 3. להכנת המילוי- לטרוף את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם, למעוך את הגבינה עם מזלג ולהוסיף אותה לתערובת הביצים בתוספת השוקולד.
  • 4. מחממים את התנור ל-150 מעלות, מרדדים את הבצק לעלה בעובי 5-7 מ"מ ומרפדים תבנית פאי בקוטר 26, מהדקים היטב את הדפנות.
  • 5. לשפוך את תערובת הגבינה לעוגה ולמרוח אותה באופן שווה. לאפות עד שהחלק העליון של העוגה מתחיל להשחים כ35-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully