- 1. עבור הבצק- במעבד מזון מעבדים את החמאה עם הקמח והמלח עד לקבלת תערובת פרורים.
-
- 2. להוסיף את הביצה ולעבד עד לקבלת בצק חלק ואחיד, לעטוף ולהניח במקרר כשעה.
-
- 3. להכנת המילוי- לטרוף את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם, למעוך את הגבינה עם מזלג ולהוסיף אותה לתערובת הביצים בתוספת השוקולד.
-
- 4. מחממים את התנור ל-150 מעלות, מרדדים את הבצק לעלה בעובי 5-7 מ"מ ומרפדים תבנית פאי בקוטר 26, מהדקים היטב את הדפנות.
-
- 5. לשפוך את תערובת הגבינה לעוגה ולמרוח אותה באופן שווה. לאפות עד שהחלק העליון של העוגה מתחיל להשחים כ35-40 דקות.