- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
 - 
 - 2. ממיסים במיקרו בדרגת חום בינונית שוקולד, חמאה וסוכר כ 2 דקות.
 - 
 - 3. מוסיפים את הביצים וטורפים עד שהן נבלעות בתערובת.
 - 
 - 4. מוסיפים את הקמח והשקדים ובוחשים מעט, רק עד שלא רואים יותר קמח
 - 
 - 5. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (בגודל 20 ס"מ בערך)
 - 
 - 6. מכניסים לתנור למשך 20 דקות.
 - 
 - 7. בינתיים מכינים את ציפוי הגבינה: טורפים את כל החומרים ביחד לבלילה חלקה.
 - 
 - 8. מנמיכים את החום ל150.
 - 
 - 9. יוצקים את ציפוי הגבינה על עוגת השוקולד ומשטחים בעדינות בעזרת מרית.
 - 
 - 10. מכניסים לתנור לעוד 20 דקות.
 - 
 - 11. מצננים לאט לטמפ' החדר על גבי רשת ואז מכניסים למקרר לכמה שעות.