- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 2. ממיסים במיקרו בדרגת חום בינונית שוקולד, חמאה וסוכר כ 2 דקות.
-
- 3. מוסיפים את הביצים וטורפים עד שהן נבלעות בתערובת.
-
- 4. מוסיפים את הקמח והשקדים ובוחשים מעט, רק עד שלא רואים יותר קמח
-
- 5. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (בגודל 20 ס"מ בערך)
-
- 6. מכניסים לתנור למשך 20 דקות.
-
- 7. בינתיים מכינים את ציפוי הגבינה: טורפים את כל החומרים ביחד לבלילה חלקה.
-
- 8. מנמיכים את החום ל150.
-
- 9. יוצקים את ציפוי הגבינה על עוגת השוקולד ומשטחים בעדינות בעזרת מרית.
-
- 10. מכניסים לתנור לעוד 20 דקות.
-
- 11. מצננים לאט לטמפ' החדר על גבי רשת ואז מכניסים למקרר לכמה שעות.