מתכונים חמים

עוגיות פבלובה

מירב שיינר מכינה עוגיות סנדביץ' פבלובה שובבות, שמספקים שני ביסים מושלמים של אושר

מתכון מאת: מירב שיינר ,מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

מיני פבלובה עם פירות

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: 20 עוגיות סנדביץ' קטנות
  • חלבונים מ-3 ביצים
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כף קורנפלור
  • 150 גרם (קצת יותר מחצי חבילה) גבינת מסקרפונה
  • 150 גרם (1/2 כוס+ 2 כפות) שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתי
  • 2-3 פירות קיץ (אפרסק/ שזיף/ דובדבן/ משמש)

אופן ההכנה

  • 1 . בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף במרקם יוגורט (לא קשה).
  • 2. בשלב זה מגבירים את מהירות המיקסר להכי גבוהה, בוזקים את המלח ואת הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג יציב.
  • 3. בוזקים את כף הקורנפלור על פני המרנג ותוך קיפול בתנועות עדינות בעזרת מרית (לקקן).
  • 4. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים פרחים שטוחים בקוטר 5-7 ס"מ על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה.
  • 5. אופים את פרחי המרנג בתנור בחום של 100 מעלות במצב טורבו 2-3 שעות או בחום של 70 מעלות למשך לילה (6 שעות).
  • 6. מקציפים את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה ותמצית הוניל לקצפת יציבה. מכניסים למקרר ל-15 דקות (ניתן להוסיף כפית מייצב קצפת או כף אבקת פודינג וניל במידה ורוצים לייצב את הקינוח לאורך זמן).
  • 7. בינתיים חותכים את הפירות הנבחרים לקוביות קטנות, וניגשים להרכבת העוגיות.
  • 8. לוקחים פרח מרנג אפוי, מזלפים על החלק השטוח את קרם המסקרפונה, משבצים מסביב ובאמצע כמה קוביות מן הפירות הטריים שחתחכנו וסוגרים מעל עם פרח מרנג נוסף.
  • מגישים מיד.
  • הערות:
  • ניתן להוסיף 1/4 כפית חומץ בשלב הקצפת החלבונים לקבלת מרנג קשיח במיוחד מבחוץ ומעט רך מבפנים.
  • אחסון:
  • ניתן לשמור את פרחי המרנג (ללא המילוי) בכלי אטום במקום מוצל ונטול לחות לאורך זמן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully