וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוס סילאן ושברי עוגיות לוטוס

השפית אביבית פריאל מאוזריה עם קינוח מרשים ובעיקר טעים שכל אחד יכול להכין. בסיום הארוחה מניחים במרכז השולחן עם הרבה כפיות וצוללים

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה

מוס סילאן תמרים ועגויות לוטוס לסוכות של אביבית פריאל. דרור עינב
מוס סילאן תמרים ועגויות לוטוס לסוכות של אביבית פריאל

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת עוגיות לוטוס
  • 250 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1/2 ליטר שמנת להקצפה
  • 2 כפות סוכר
  • 1/3 כוס סילאן
  • מעט תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים שמנת, מסקרפונה וסוכר לקרם קשה ויציב.מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים סילאן ווניל.
  • 2. שוברים חבילת עוגיות לוטוס ומסדרים בכלי הגשה שקוף בשכבות: קרם ושברי עוגיות לסירוגין. מסיימים בשכבת העוגיות. למראה מפתה רצוי להכניס את הקרם לשקית זילוף ולזלף מעל העוגיות.
  • *ניתן להקפיא ולהוציא כשעתיים לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully