פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מוס סילאן ושברי עוגיות לוטוס

      השפית אביבית פריאל מאוזריה עם קינוח מרשים ובעיקר טעים שכל אחד יכול להכין. בסיום הארוחה מניחים במרכז השולחן עם הרבה כפיות וצוללים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מוס סילאן תמרים ועגויות לוטוס לסוכות של אביבית פריאל (דרור עינב)
      מוס סילאן תמרים ועגויות לוטוס לסוכות של אביבית פריאל (דרור עינב)

      מצרכים

      • 1 חבילת עוגיות לוטוס
      • 250 גר' גבינת מסקרפונה
      • 1/2 ליטר שמנת להקצפה
      • 2 כפות סוכר
      • 1/3 כוס סילאן
      • מעט תמצית וניל איכותית

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים שמנת, מסקרפונה וסוכר לקרם קשה ויציב.מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים סילאן ווניל.
      • 2. שוברים חבילת עוגיות לוטוס ומסדרים בכלי הגשה שקוף בשכבות: קרם ושברי עוגיות לסירוגין. מסיימים בשכבת העוגיות. למראה מפתה רצוי להכניס את הקרם לשקית זילוף ולזלף מעל העוגיות.
      • *ניתן להקפיא ולהוציא כשעתיים לפני ההגשה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -