מתכונים חמים

מוס סילאן ושברי עוגיות לוטוס

השפית אביבית פריאל מאוזריה עם קינוח מרשים ובעיקר טעים שכל אחד יכול להכין. בסיום הארוחה מניחים במרכז השולחן עם הרבה כפיות וצוללים

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מוס סילאן תמרים ועגויות לוטוס לסוכות של אביבית פריאל

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חבילת עוגיות לוטוס
  • 250 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1/2 ליטר שמנת להקצפה
  • 2 כפות סוכר
  • 1/3 כוס סילאן
  • מעט תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים שמנת, מסקרפונה וסוכר לקרם קשה ויציב.מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים סילאן ווניל.
  • 2. שוברים חבילת עוגיות לוטוס ומסדרים בכלי הגשה שקוף בשכבות: קרם ושברי עוגיות לסירוגין. מסיימים בשכבת העוגיות. למראה מפתה רצוי להכניס את הקרם לשקית זילוף ולזלף מעל העוגיות.
  • *ניתן להקפיא ולהוציא כשעתיים לפני ההגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully