מוס סילאן ושברי עוגיות לוטוס

השפית אביבית פריאל מאוזריה עם קינוח מרשים ובעיקר טעים שכל אחד יכול להכין. בסיום הארוחה מניחים במרכז השולחן עם הרבה כפיות וצוללים

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה!
מוס סילאן תמרים ועגויות לוטוס לסוכות של אביבית פריאל. דרור עינב
מוס סילאן תמרים ועגויות לוטוס לסוכות של אביבית פריאל

מצרכים

  • 1 חבילת עוגיות לוטוס
  • 250 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1/2 ליטר שמנת להקצפה
  • 2 כפות סוכר
  • 1/3 כוס סילאן
  • מעט תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים שמנת, מסקרפונה וסוכר לקרם קשה ויציב.מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים סילאן ווניל.
  • 2. שוברים חבילת עוגיות לוטוס ומסדרים בכלי הגשה שקוף בשכבות: קרם ושברי עוגיות לסירוגין. מסיימים בשכבת העוגיות. למראה מפתה רצוי להכניס את הקרם לשקית זילוף ולזלף מעל העוגיות.
  • *ניתן להקפיא ולהוציא כשעתיים לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully