מוס סילאן ושברי עוגיות לוטוס
השפית אביבית פריאל מאוזריה עם קינוח מרשים ובעיקר טעים שכל אחד יכול להכין. בסיום הארוחה מניחים במרכז השולחן עם הרבה כפיות וצוללים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת עוגיות לוטוס
- 250 גר' גבינת מסקרפונה
- 1/2 ליטר שמנת להקצפה
- 2 כפות סוכר
- 1/3 כוס סילאן
- מעט תמצית וניל איכותית
אופן ההכנה
- 1. מקציפים שמנת, מסקרפונה וסוכר לקרם קשה ויציב.מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים סילאן ווניל.
- 2. שוברים חבילת עוגיות לוטוס ומסדרים בכלי הגשה שקוף בשכבות: קרם ושברי עוגיות לסירוגין. מסיימים בשכבת העוגיות. למראה מפתה רצוי להכניס את הקרם לשקית זילוף ולזלף מעל העוגיות.
- *ניתן להקפיא ולהוציא כשעתיים לפני ההגשה.