קינוח בננות, שוקולד וקרם מסקרפונה

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
מעדן בננות בשכבות. דנה מלמד
מעדן בננות בשכבות

מצרכים

  • לקרם מסקרפונה בננה:
  • 200 גר' גבינת מסקרפונה
  • ½ כפית תמצית וניל
  • כף אבקת סוכר
  • כף דבש
  • 1 בננה מעוכה לפירה
  • 2 כפות פקאן גרוס (לא חובה)
  • לבננות מקורמלות:
  • 2 בננות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות סוכר
  • כף חמאה
  • 50 גר' שוקולד מריר מגורר
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות גבינת שמנת

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את קרם המסקרפונה: טורפים את מרכיבי הקרם ושומרים במקרר
  • 2. מכינים בננות מקורמלות: שמים במחבת את הסוכר והחמאה וממתינים שהסוכר ימס ויקבל גוון קרמלי בהיר. מוסיפים את קוביות הבננות ומזיזים את המחבת כך שכל הקוביות יצופו בקרמל.
  • 3. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר. מרככים את גבינת השמנת ע"י ערבוב אינטנסיבי עם כפית, מוסיפים לקצפת ומערבבים בעדינות.
  • 4. מרכיבים את הקינוח: בכוסיות שקופות מניחים שכבה של קרם מסקפונה, עליה שכבה של קוביות בננות מקורמלות, עליה שכבה דקה של שוקולד מגורר ולבסוף, את תערובת הקצפת וגבינת השמנת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully