וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קינוח בננות, שוקולד וקרם מסקרפונה

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

מעדן בננות בשכבות. דנה מלמד
מעדן בננות בשכבות

מצרכים למתכון

  • לקרם מסקרפונה בננה:
  • 200 גר' גבינת מסקרפונה
  • ½ כפית תמצית וניל
  • כף אבקת סוכר
  • כף דבש
  • 1 בננה מעוכה לפירה
  • 2 כפות פקאן גרוס (לא חובה)
  • לבננות מקורמלות:
  • 2 בננות חתוכות לקוביות
  • 2 כפות סוכר
  • כף חמאה
  • 50 גר' שוקולד מריר מגורר
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות גבינת שמנת

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את קרם המסקרפונה: טורפים את מרכיבי הקרם ושומרים במקרר
  • 2. מכינים בננות מקורמלות: שמים במחבת את הסוכר והחמאה וממתינים שהסוכר ימס ויקבל גוון קרמלי בהיר. מוסיפים את קוביות הבננות ומזיזים את המחבת כך שכל הקוביות יצופו בקרמל.
  • 3. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר. מרככים את גבינת השמנת ע"י ערבוב אינטנסיבי עם כפית, מוסיפים לקצפת ומערבבים בעדינות.
  • 4. מרכיבים את הקינוח: בכוסיות שקופות מניחים שכבה של קרם מסקפונה, עליה שכבה של קוביות בננות מקורמלות, עליה שכבה דקה של שוקולד מגורר ולבסוף, את תערובת הקצפת וגבינת השמנת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully