- 1. מכינים את קרם המסקרפונה: טורפים את מרכיבי הקרם ושומרים במקרר
-
- 2. מכינים בננות מקורמלות: שמים במחבת את הסוכר והחמאה וממתינים שהסוכר ימס ויקבל גוון קרמלי בהיר. מוסיפים את קוביות הבננות ומזיזים את המחבת כך שכל הקוביות יצופו בקרמל.
-
- 3. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר. מרככים את גבינת השמנת ע"י ערבוב אינטנסיבי עם כפית, מוסיפים לקצפת ומערבבים בעדינות.
-
- 4. מרכיבים את הקינוח: בכוסיות שקופות מניחים שכבה של קרם מסקפונה, עליה שכבה של קוביות בננות מקורמלות, עליה שכבה דקה של שוקולד מגורר ולבסוף, את תערובת הקצפת וגבינת השמנת.