פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סורבה ענבי סייבל

      מתכון לסורבה ענבים קייצי של רשת וניליה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סורבה של וניליה (אפיק גבאי)
      סורבה של וניליה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 700 גרם ענבי סייבל בשלים
      • 130 מ"ל מים מינרלים (כחצי כוס מים)
      • 100 גרם סירופ גלוקוז
      • 65 גרם סוכר (4.5 כפות סוכר)
      • 3 גרם אבקת פקטין (1 כפית)
      • 10 מ"ל מיץ לימון (3/4 כף)

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים את הענבים ולהפרידם מהשזרות.
      • 2. מערבבים את הסוכר אעם אבקת הפקטין בכלי נפרד.
      • 3. מחממים את המים המינרלים עם סירופ הגלוקוז , תוך כדי הוספה הדרגתית של תערובת הסוכר והפקטין. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
      • 4) מקררים את הסירופ שנוצר במקפיא למשך שעה, ואז טוחנים את הסירופ, הענבים ומיץ הלימון במהירות גבוהה בבלנדר, עד לקבלת מרקם אחיד, ומיצוי הצבע הטמון בקליפת הפרי.
      • 5) לאוהבי המרקם החלק- ניתן לסנן את התערובת על מנת להיפטר משאריות הקליפה.
      • 6) מקפיאים במכונת הגלידה עד הגעה לטמ"פ של -8 מעלות, וקבלת מרקם קטיפתי ואוורירי.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -