- 1. שוטפים את הענבים ולהפרידם מהשזרות.
-
- 2. מערבבים את הסוכר אעם אבקת הפקטין בכלי נפרד.
-
- 3. מחממים את המים המינרלים עם סירופ הגלוקוז , תוך כדי הוספה הדרגתית של תערובת הסוכר והפקטין. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
-
- 4) מקררים את הסירופ שנוצר במקפיא למשך שעה, ואז טוחנים את הסירופ, הענבים ומיץ הלימון במהירות גבוהה בבלנדר, עד לקבלת מרקם אחיד, ומיצוי הצבע הטמון בקליפת הפרי.
-
- 5) לאוהבי המרקם החלק- ניתן לסנן את התערובת על מנת להיפטר משאריות הקליפה.
-
- 6) מקפיאים במכונת הגלידה עד הגעה לטמ"פ של -8 מעלות, וקבלת מרקם קטיפתי ואוורירי.