סורבה אבוקדו מזוייף הכי טעים שיש
סורבה מהיר שמכינים ממש לפני ההגשה ושמן האבוקדו מוסיף למרקם חלק ונימוח ולטקסטורה של סורבה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 אבוקדו בשלים
- מיץ מליים אחד
- גרידה מליים אחד
- חצי כוס סירופ סוכר
- 2 כפות שמן אבוקדו
- 3 עלי בזיליקום
- 3 עלי נענע
- 180 מ"ל שמנת מתוקה
- 10 קוביות קרח
- להגשה
- מלח ים
- שמן אבוקדו
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את האבוקדו ומכניסים לכלי אטום. מכניסים למקפיא לארבע שעות.
- 2. אחרי ארבע שעות מעבירים את האבוקדו ושאר המרכיבים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.
- הגשה: מוזגים לכוסיות מרטיני, מקשטים במלח ים ונתזים של שמן אבוקדו.