סורבה אבוקדו מזוייף הכי טעים שיש

סורבה מהיר שמכינים ממש לפני ההגשה ושמן האבוקדו מוסיף למרקם חלק ונימוח ולטקסטורה של סורבה

מתכון מאת: אסי לוי, מערכת וואלה!
מנות עם שמן אבוקדו. נמרוד סונדרס
מנות עם שמן אבוקדו

מצרכים

  • 6 אבוקדו בשלים
  • מיץ מליים אחד
  • גרידה מליים אחד
  • חצי כוס סירופ סוכר
  • 2 כפות שמן אבוקדו
  • 3 עלי בזיליקום
  • 3 עלי נענע
  • 180 מ"ל שמנת מתוקה
  • 10 קוביות קרח
  • להגשה
  • מלח ים
  • שמן אבוקדו

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את האבוקדו ומכניסים לכלי אטום. מכניסים למקפיא לארבע שעות.
  • 2. אחרי ארבע שעות מעבירים את האבוקדו ושאר המרכיבים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.
  • הגשה: מוזגים לכוסיות מרטיני, מקשטים במלח ים ונתזים של שמן אבוקדו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully