מתכונים חמים

סופלה שוקולד של פופינה

אופה אוראל קמחי ממסעדת פופינה קינוח הכי קל שיש - סופלה שוקולד אוורירי של אוהבים

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

(בבושקה הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 מנות
  • 120 גרם חלבונים (חלבון מ-3 ביצים בגודל ממוצע) בטמפרטורת החדר
  • 40 גרם סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר איכותי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד על בן מארי (סיר אדים כפול). אפשר להמיס גם במיקרוגל אבל בפולסים קצרים של 20 שניות בכל פעם.
  • 2. מעבירים את החלבונים למיקסר ומקציפים עד שהחלבונים עולים.
  • 3. מוסיפים את הסוכר וממשיכים בהקצפה עד שמתקבלת תערובת יציבה.
  • 4. מקפלים את החלבון לתוך השוקולד המומס ומעבירים לכלי לסופלה שנמשחו בחמאה.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כ5 דקות. מגישים מיד עם גלידה (אחרת הסופלה יצנח).

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully