סופלה שוקולד של פופינה

אופה אוראל קמחי ממסעדת פופינה קינוח הכי קל שיש - סופלה שוקולד אוורירי של אוהבים

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ל-2 מנות
  • 120 גרם חלבונים (חלבון מ-3 ביצים בגודל ממוצע) בטמפרטורת החדר
  • 40 גרם סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר איכותי

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד על בן מארי (סיר אדים כפול). אפשר להמיס גם במיקרוגל אבל בפולסים קצרים של 20 שניות בכל פעם.
  • 2. מעבירים את החלבונים למיקסר ומקציפים עד שהחלבונים עולים.
  • 3. מוסיפים את הסוכר וממשיכים בהקצפה עד שמתקבלת תערובת יציבה.
  • 4. מקפלים את החלבון לתוך השוקולד המומס ומעבירים לכלי לסופלה שנמשחו בחמאה.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כ5 דקות. מגישים מיד עם גלידה (אחרת הסופלה יצנח).
  • מתכון לסופלה שוקולד קל , טעים מהיר

  • וולקנו שוקולד אפוי

  • קינוח סופלה שוקולד

  • סופלה גבינות צאן

  • חיתוכיות רוקי רוד (Rocky road)

  • בראוניז שוקולד עם קרם לוטוס

  • רולדה כשרה לפסח

  • עוגיות קוקוס בציפוי שוקולד

  • עוגת גבינה פירורים קלאסית

  • קוביות פאי קשיו ודבש מלוח

  • בראוניז גבינה וקפה

  • הסופגניות של קפה קדוש

  • עוגת מסקפונה אננס

  • מאפינס מייפל ושיבולת שועל

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully