פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופלה שוקולד של פופינה

      אופה אוראל קמחי ממסעדת פופינה קינוח הכי קל שיש - סופלה שוקולד אוורירי של אוהבים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ל-2 מנות
      • 120 גרם חלבונים (חלבון מ-3 ביצים בגודל ממוצע) בטמפרטורת החדר
      • 40 גרם סוכר
      • 100 גרם שוקולד מריר איכותי

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את השוקולד על בן מארי (סיר אדים כפול). אפשר להמיס גם במיקרוגל אבל בפולסים קצרים של 20 שניות בכל פעם.
      • 2. מעבירים את החלבונים למיקסר ומקציפים עד שהחלבונים עולים.
      • 3. מוסיפים את הסוכר וממשיכים בהקצפה עד שמתקבלת תערובת יציבה.
      • 4. מקפלים את החלבון לתוך השוקולד המומס ומעבירים לכלי לסופלה שנמשחו בחמאה.
      • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כ5 דקות. מגישים מיד עם גלידה (אחרת הסופלה יצנח).

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -