וולקנו שוקולד אפוי
עוגת סופלה של מסעדת "החצר"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- 45 גרם סוכר
- קורט מלח
- 100 גרם מחמאה
- 150 שוקולד מריר
- 2 כפות קמח
אופן ההכנה
- 1. מקציפים במיקסר במהירות גבוהה: ביצים, חלמונים, סוכר ומלח.
- 2. בקערה נפרדת ממיסים במיקרו מחמאה ושוקולד ומערבבים.
- 3. בתנועות קיפול עדינות מחברים בין שתי המסות הקצף אל השוקולד, עד לקבלת תערובת אחידה.
- 4. מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות
- 5. אופים בחום של 180 בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות.