וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי

סופלה שוקולד מפנק, חם וטעים במיוחד שישאיר לכם טעם של עוד. מתכון של קונדיטוריית ביסקוטי

מתכון מאת: רוסלה יונה, מערכת וואלה אוכל

20 דקות עבודה,30 דקות סה"כ,קל להכנה,4 יחידות
מתכוני שוקולד של ביסקוטי. נמרוד סונדרס
סופלה שוקולד של ביסקוטי

מצרכים למתכון

    • 150גרםשוקולד מריר
    • 150גרםחמאה
    • 2ביצים
    • 2חלמונים
    • 60גרםסוכר (5 כפות)
    • 30גרםקמח (3 כפות)

אופן ההכנה

איך מכינים סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי?

  • 1
    בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
  • 2
    בקערה, טורפים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
  • 3
    מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי, על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.
  • 4
    מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.
  • 5
    מוזגים לכלים אישיים.
  • 6
    אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות. מגישים חם.
    מגישים חם/נמרוד סונדרס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully