סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי

סופלה שוקולד מפנק, חם וטעים במיוחד שישאיר לכם טעם של עוד. מתכון של קונדיטוריית ביסקוטי

מתכון מאת: רוסלה יונה, מערכת וואלה! אוכל
מתכוני שוקולד של ביסקוטי. נמרוד סונדרס
סופלה שוקולד של ביסקוטי

מצרכים

אופן ההכנה

איך מכינים סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי?

  • 1בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
  • 2בקערה, טורפים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
  • 3מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.
  • 4מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.
  • 5מוזגים לכלים אישיים.
  • 6אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות. מגישים חם.
    מגישים חם(צילום: נמרוד סונדרס)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully