פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי

      סופלה של קונדיטוריית ביסקוטי בתל אביב

      94 מדרגים / 3.12 כוכבים

      מתכוני שוקולד של ביסקוטי (נמרוד סונדרס)
      מתכוני שוקולד של ביסקוטי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • -4 מנות:
      • 150 גרם שוקולד מריר
      • 150 גרם חמאה
      • 2 ביצים
      • 2 חלמונים
      • 60 גרם סוכר
      • 30 גרם קמח

      אופן ההכנה

      • 1.בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
      • 2.בקערה, טורפים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
      • 3.מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.
      • 4.מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.
      • 5.מוזגים לכלים אישיים.
      • 6.אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -