סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי
סופלה שוקולד מפנק, חם וטעים במיוחד שישאיר לכם טעם של עוד. מתכון של קונדיטוריית ביסקוטי
- 20 דקות עבודה
- 30 דקות סה"כ
- קל להכנה
- 4 יחידות
מצרכים
- 150 גרםשוקולד מריר
- 150 גרםחמאה
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- 60 גרםסוכר (5 כפות)
- 30 גרםקמח (3 כפות)
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה
איך מכינים סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי?
- 1בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
- 2בקערה, טורפים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
- 3מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.
- 4מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.
- 5מוזגים לכלים אישיים.
- 6אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות. מגישים חם.
מגישים חם(צילום: נמרוד סונדרס)