מתכונים חמים

סופלה שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי

סופלה שוקולד מפנק, חם וטעים במיוחד שישאיר לכם טעם של עוד. מתכון של קונדיטוריית ביסקוטי בתל אביב, קל ומהיר להכנה

מתכון מאת: רוסלה יונה, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מתכוני שוקולד של ביסקוטי (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • -4 מנות:
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 60 גרם סוכר
  • 30 גרם קמח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.
  • 2.בקערה, טורפים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.
  • 3.מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את תערובת השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.
  • 4.מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.
  • 5.מוזגים לכלים אישיים.
  • 6.אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully