- 1. מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים פרט לחלמונים במעבד מזון ומערבלים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים וממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק דביק, מוסיפים עוד מעט קמח או שקדים טחונים.
-
- 2. מחלקים את הבצק לשני כדורים ומרדדים לשני עלים דקים בעובי של כ 5 מ"מ.
-
- 3. מקמחים 2 תבניות פאי אישיות בקוטר של כ 10 ס"מ, ומרפדים אותן בבצק.
-
-
- פרסומת4. אופים חצי אפייה בחום בינוני של 180 מעלות כ 12 דקות.
-
- 5. מכינים את קרם השקדים מערבלים את כל המרכיבים במעבד מזון.
-
- 6. מורחים את הבצק האפוי למחצה בקרם ואופים כרבע שעה.
-
- 7. מכינים את קרם המסקרפונה: טורפים היטב את כל המרכיבים.
-
- 8. להרכבת המנה:
- - משחררים בזהירות את תחתיות הפאי מהתבנית.
- - מורחים שכבה נדיבה של קרם מסקרפונה.
- - מסדרים את התותים בצפיפות כשהחלק השטוח כלפי מטה, מעט שקוע בקרם.
- תוספת: אפשר להכין רוטב תותים ולקשט בו את הצלחת בעת ההגשה:
- פשוט טוחנים במעבד מזון תותים עם מעט סוכר ולימון.