מעדן שמנת ותות

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
מעדן תותים ושמנת למדור אוכל ילדים. מערכת וואלה!
מעדן תותים ושמנת למדור אוכל ילדים

מצרכים

  • חומרים לבסיס:
  • 250 גר' פרורי פתיבר (בטעם וניל)
  • 4 כפות סוכר
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • חומרים לקרם שמנת:
  • 2 גביעי שמנת חמוצה
  • 1גביע גבינה לבנה 9% (או פחות)
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • סלסלת תותים יפים ושטופים

אופן ההכנה

  • 1. מרסקים את הביסקוויטים עם הסוכר במעבד מזון או בעזרת מערוך ושקית ניילון בשיטה בה מכינים כדורי שוקולד.
  • 2. מוסיפים 100 גר' חמאה מומסת ומערבבים.
  • 3. מקציפים את הגבינה, השמנת החמוצה, הווניל והסוכר עד שהסוכר נעלם ומתקבל קרם חלק.
  • 4. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומוסיפים בתנועות קיפול לקרם הגבינה.
  • מרכיבים את המנה:
  • 1. בכלים אישיים או בתבנית גדולה (עגולה 26) מפזרים את פרורי הביסקוויטים ומהדקים בעזרת האצבעות.
  • 2. יוצקים מעל את קרם הגבינה.
  • 3. מכסים ומקשטים עם פרוסות של תותים או תותים שלמים נטולי עלים אם הם קטנים. אפשר גם לסדר בצורת פרח.
  • 4. מקררים במקרר למשך כ-5 שעות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully