- 1. מרסקים את הביסקוויטים עם הסוכר במעבד מזון או בעזרת מערוך ושקית ניילון בשיטה בה מכינים כדורי שוקולד.
-
- 2. מוסיפים 100 גר' חמאה מומסת ומערבבים.
-
- 3. מקציפים את הגבינה, השמנת החמוצה, הווניל והסוכר עד שהסוכר נעלם ומתקבל קרם חלק.
-
- 4. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומוסיפים בתנועות קיפול לקרם הגבינה.
-
- מרכיבים את המנה:
- 1. בכלים אישיים או בתבנית גדולה (עגולה 26) מפזרים את פרורי הביסקוויטים ומהדקים בעזרת האצבעות.
-
- 2. יוצקים מעל את קרם הגבינה.
-
- 3. מכסים ומקשטים עם פרוסות של תותים או תותים שלמים נטולי עלים אם הם קטנים. אפשר גם לסדר בצורת פרח.
-
- 4. מקררים במקרר למשך כ-5 שעות.