- 1. בתוך קערה גדולה מערבבים היטב את האורז התפוח והקוקוס הטחון.
-
- 2. לתוך קלחת בינונית מכניסים את יתר המרכיבים למעט הגראן מרינייה ומבשלים על אש בינונית כ-3-5 דקות עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
-
- 3. מסירים מן האש ומוסיפים את הליקר לתערובת הרטובה. מערבבים היטב ויוצקים על היבשים.
-
- 4. מערבבים את כל העיסה בתנועות סיבוביות ולחיצה עד להטמעת כל הנוזלים ביבשים.
-
- 5. יוצקים את התערובת על גבי התבנית המרופדת. מכסים ביריעת נייר אפיה ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
-
- 6. הכנת הציפוי: ממיסים שוקולד חלב בפולסים של 10 שניות במיקרוגל.
-
- 7. מערבבים את השוקולד המומס עם מחית הנוגט. יוצקים את המסה על החטיף שהתמצק במקרר ומפזרים מעל את התפוז המסוכר. ניתן לחתוך קודם את החטיף לאצבעות ולאחר מכן לטבול במסת השוקולד נוגט.
-
- 8. שומרים את החטיף במקרר עד חמישה ימים (נראה אם תצליחו).