וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממתק שוקוקוס/באונטי

ממתק באונטי ביתי בקלי קלות

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

ממתק קוקוס של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
ממתק קוקוס של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-20-15 ממתקים:
  • 1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה או קרם קוקוס
  • 1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 שקית (200 גרם, קצת פחות מ-3 כוסות) קוקוס טחון
  • לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר 60%, שבור לקוביות
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים שמנת מתוקה או קרם קוקוס, אבקת סוכר ומלח לקבלת משחה.
  • 2. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב לקבלת עיסה. לוחצים מעט באמצעות כף כדי שהגרגרים ייטמעו במשחה ואף ישחררו שומן מעצמם.
  • 3. יוצרים מהעיסה כדורים, לבבות או גלילים. אם העיסה יבשה מידי, לא מתגבשת בקלות או מתפוררת כנראה שהקוקוס לא היה טרי והספיק להתייבש. מה עושים? מוסיפים עוד כף אחת או שתיים של שמנת מתוקה או קרם קוקוס.
  • 4. מניחים את ממתקי הקוקוס בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים חצי שעה.
  • 5. ממיסים את השוקולד ומטפטפים על ממתקי הקוקוס או טובלים אותם לכדי לציפוי מלא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully