- 1. מערבבים שמנת מתוקה או קרם קוקוס, אבקת סוכר ומלח לקבלת משחה.
-
- 2. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב לקבלת עיסה. לוחצים מעט באמצעות כף כדי שהגרגרים ייטמעו במשחה ואף ישחררו שומן מעצמם.
-
- 3. יוצרים מהעיסה כדורים, לבבות או גלילים. אם העיסה יבשה מידי, לא מתגבשת בקלות או מתפוררת כנראה שהקוקוס לא היה טרי והספיק להתייבש. מה עושים? מוסיפים עוד כף אחת או שתיים של שמנת מתוקה או קרם קוקוס.
-
- 4. מניחים את ממתקי הקוקוס בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים חצי שעה.
-
- 5. ממיסים את השוקולד ומטפטפים על ממתקי הקוקוס או טובלים אותם לכדי לציפוי מלא.