פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ממתק שוקוקוס/באונטי

      ממתק באונטי ביתי בקלי קלות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ממתק קוקוס של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)
      ממתק קוקוס של אורלי פלאי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-20-15 ממתקים:
      • 1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה או קרם קוקוס
      • 1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר
      • 1/4 כפית מלח
      • 1 שקית (200 גרם, קצת פחות מ-3 כוסות) קוקוס טחון
      • לציפוי:
      • 200 גרם שוקולד מריר 60%, שבור לקוביות
      • 1 כף שמן

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים שמנת מתוקה או קרם קוקוס, אבקת סוכר ומלח לקבלת משחה.
      • 2. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב לקבלת עיסה. לוחצים מעט באמצעות כף כדי שהגרגרים ייטמעו במשחה ואף ישחררו שומן מעצמם.
      • 3. יוצרים מהעיסה כדורים, לבבות או גלילים. אם העיסה יבשה מידי, לא מתגבשת בקלות או מתפוררת כנראה שהקוקוס לא היה טרי והספיק להתייבש. מה עושים? מוסיפים עוד כף אחת או שתיים של שמנת מתוקה או קרם קוקוס.
      • 4. מניחים את ממתקי הקוקוס בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקררים חצי שעה.
      • 5. ממיסים את השוקולד ומטפטפים על ממתקי הקוקוס או טובלים אותם לכדי לציפוי מלא.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -