- 1. בסיר מביאים לרתיחה את המים, החמאה, הסוכר והמלח.
-
- 2. בינתיים מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת הסודה. מנמיכים את האש, מוסיפים את הקמח לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב למשך שתי דקות. מיד כשמתקבל בצק אחיד מורידים מהאש ומצננים.
-
- 3. מעבירים את הבצק יחד עם מחית הבננות למעבד מזון. מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק לשק זילוף (מומלץ עם חריץ בעובי של סנטימטר) ומקררים במקרר.
-
- 4. לפני הגשה, מחממים סיר עם שמן עמוק ומזלפים לתוכו בכל פעם חתיכה באורך של 7 סנטימטר ומטגנים למשך חמש דקות עד שהבצק מזהיב. מעבירים לנייר סופג. מזלפים רוטב שוקולד מעל או תערובת קינמון וסוכר.
-
- 5. לרוטב השוקולד: בסיר קטן מבשלים תוך כדי ערבוב את כל החומרים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
-
- 6. מערבבים קינמון וסוכר ומפזרים על הצ'ורוס לפני ההגשה.