מתכונים חמים

סורבה לימון, ג'ינג'ר ושורש למון גראס

מתכון לסורבה לימון קייצי של רשת וניליה

מתכון מאת: איתי רוגוזינסקי, מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

סורבה של וניליה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 150 מ"ל מיץ לימון טרי
  • 30 גרם שורש (החלק הלבן) למון גראס קצוץ דק
  • 10 גרם ג'ינג'ר טרי קצוץ דק/ מגורר
  • 580 מ"ל מים מינרליים- כ-2.5 כוסות
  • 160 גרם סוכר (3/4 כוס סוכר)
  • 75 גרם סירופ גלוקוז
  • 5 גרם פקטין (כפית ורבע)

אופן ההכנה

  • ) מערבבים את הסוכר עם אבקת הפקטין בכלי נפרד.
  • 2) בסיר, מחממים את המים, סירופ גלוקוז, ג'ינג'ר, למון גראס, מוסיפים בהדרגה תערובת סוכר פקטין ומביאים לרתיחה.
  • 3) מכניסים למקפיא לשעה, מוציאים וטוחנים בתוך מעבד מזון, מוסיפים בהדרגה את מיץ הלימון.
  • 4) מסננים על מנת להיפטר מסיבי הג'ינג'ר ושורש הלמון גראס.
  • להקפיא במכונת הגלידה עד הגעה לטמ"פ של -8 מעלות, וקבלת מרקם קטיפתי ואוורירי

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully