פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סורבה לימון, ג'ינג'ר ושורש למון גראס

      מתכון לסורבה לימון קייצי של רשת וניליה

      21 מדרגים / 3.25 כוכבים

      סורבה של וניליה (אפיק גבאי)
      סורבה של וניליה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • 150 מ"ל מיץ לימון טרי
      • 30 גרם שורש (החלק הלבן) למון גראס קצוץ דק
      • 10 גרם ג'ינג'ר טרי קצוץ דק/ מגורר
      • 580 מ"ל מים מינרליים- כ-2.5 כוסות
      • 160 גרם סוכר (3/4 כוס סוכר)
      • 75 גרם סירופ גלוקוז
      • 5 גרם פקטין (כפית ורבע)

      אופן ההכנה

      • ) מערבבים את הסוכר עם אבקת הפקטין בכלי נפרד.
      • 2) בסיר, מחממים את המים, סירופ גלוקוז, ג'ינג'ר, למון גראס, מוסיפים בהדרגה תערובת סוכר פקטין ומביאים לרתיחה.
      • 3) מכניסים למקפיא לשעה, מוציאים וטוחנים בתוך מעבד מזון, מוסיפים בהדרגה את מיץ הלימון.
      • 4) מסננים על מנת להיפטר מסיבי הג'ינג'ר ושורש הלמון גראס.
      • להקפיא במכונת הגלידה עד הגעה לטמ"פ של -8 מעלות, וקבלת מרקם קטיפתי ואוורירי

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -