ממרח "מסקרפונה" עם פירות צלויים

קינוח טבעוני שמתאים גם לשבועות

מתכון מאת: עינת מזור, מערכת וואלה!
קינוחי גבינה ללא לקטוז של עינת מזור. נמרוד סונדרס
קינוחי גבינה ללא לקטוז של עינת מזור

מצרכים

  • לממרח:
  • 200 גרם טופו רך
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • קורט מלח
  • 1 כפית סירופ מייפל
  • 1 כף סירופ אגבה או 1 כף סוכר
  • 6-8 יחידות פירות כמו אפרסקים, נקטרינות, חצויים ללא גלעין
  • 3 כפות סוכר דמררה
  • שמן צמחי, להברשה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בפוד פרוססור את כל החומרים עד ליצירת ממרח מישחתי ונוח למריחה. מברישים שמן על הפירות ומפזרים מעט סוכר על הצד החתוך של הפרי. מחממים מחבת גריל פסים משומנת וצולים כ 2-3 דקות לצד, לקבלת סימני גריל על הפרי.
  • 2. מגישים את הפירות הצלויים עם הגבינה מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully