ממרח "מסקרפונה" עם פירות צלויים
קינוח טבעוני שמתאים גם לשבועות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לממרח:
- 200 גרם טופו רך
- 3 כפות שמן קוקוס
- קורט מלח
- 1 כפית סירופ מייפל
- 1 כף סירופ אגבה או 1 כף סוכר
- 6-8 יחידות פירות כמו אפרסקים, נקטרינות, חצויים ללא גלעין
- 3 כפות סוכר דמררה
- שמן צמחי, להברשה
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בפוד פרוססור את כל החומרים עד ליצירת ממרח מישחתי ונוח למריחה. מברישים שמן על הפירות ומפזרים מעט סוכר על הצד החתוך של הפרי. מחממים מחבת גריל פסים משומנת וצולים כ 2-3 דקות לצד, לקבלת סימני גריל על הפרי.
- 2. מגישים את הפירות הצלויים עם הגבינה מעל.