סחלב מי ורדים ופיסטוק - טבעוני

קינוח טעים לשבועות

מתכון מאת: עינת מזור, מערכת וואלה!
קינוחי גבינה ללא לקטוז של עינת מזור. נמרוד סונדרס
קינוחי גבינה ללא לקטוז של עינת מזור

מצרכים

  • ל 6-8 איש:
  • 2 כוסות חלב שקדים
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 כפות סוכר דמררה או סירופ אגבה
  • 1 כפית מי ורדים
  • 6 כפות פיסטוקים קלויים, קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן מביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב, 1 כוס חלב שקדים. מנמיכים את האש.
  • 2. בקערה , מערבבים את הקורנפלור עם כוס החלב השנייה ושופכים לסיר תוך כדי עירבוב למניעת היווצרות גושים.
  • 3. מוסיפים לסיר את הסוכר ומערבבים על אש נמוכה כ 10 דקות עד להסמכה (התערובת תתעבה יותר במהלך הקירור במקרר). מסירים מהאש.
  • 4. מוסיפים את מי הורדים. מוזגים לכוסות אישיות או קעריות, מכסים בנייר נצמד ומצננים למשך הלילה. לפני ההגשה מפזרים במעט פיסטוקים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully