סחלב מי ורדים ופיסטוק - טבעוני
קינוח טעים לשבועות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל 6-8 איש:
- 2 כוסות חלב שקדים
- 3 כפות קורנפלור
- 3 כפות סוכר דמררה או סירופ אגבה
- 1 כפית מי ורדים
- 6 כפות פיסטוקים קלויים, קצוצים
אופן ההכנה
- 1. בסיר קטן מביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב, 1 כוס חלב שקדים. מנמיכים את האש.
- 2. בקערה , מערבבים את הקורנפלור עם כוס החלב השנייה ושופכים לסיר תוך כדי עירבוב למניעת היווצרות גושים.
- 3. מוסיפים לסיר את הסוכר ומערבבים על אש נמוכה כ 10 דקות עד להסמכה (התערובת תתעבה יותר במהלך הקירור במקרר). מסירים מהאש.
- 4. מוסיפים את מי הורדים. מוזגים לכוסות אישיות או קעריות, מכסים בנייר נצמד ומצננים למשך הלילה. לפני ההגשה מפזרים במעט פיסטוקים.