- 1. להכנת הבצק: מערבבים יחד במערבל מזון את המרגרינה והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצים, מערבלים. מוסיפים את הקמח, מוציאים מן מעבד המזוןומצננים במקרר לפחות שעה עד שעתיים.
-
- 2. להכנת הציפוי: מכניסים את כל המרכיבים של ציפוי הקראמבל ומערבלים במעבד מזון.
-
- 3. להכנת מילוי התפוחים: קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות של ½ ס"מ לערך.
-
- 4. ממיסים במחבת חצי מכמות המרגרינה, מוסיפים את התפוחים החתוכים וממשיכים בבישול על אש חזקה עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים סוכר, צימוקים וקינמון ומבשלים עד לריכוך. מעבירים לקערה לצינון.
-
- 5. לבניית העוגה: משטחים את הבצק ומדפנים ארבע תבניות טארט אישיות בקוטר של 12 ס"מ. ממלאים עם התפוחים, ומיישרים בצורה שווה, מערימים את הפירורים על התפוחים.
-
- 6. אופים כשעה בחום בינוני של 180 מעלות בתנור שחומם מראש. מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל ורוטב פירות יער .