מתכונים חמים

קראמבל תפוחים פרווה

מתכון של מסעדת צ'ורסקו בגדרה לפינוק מתוק וכשר

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מסעדת צ'וראסקו גדרה

מחשבון המרות

מצרכים

  • אם רוצים להפוך את הקינוח לחלבי, מחליפים את המרגרינה בחמאה
  • מרכיבים ל-4 מנות:
  • לבצק פריך :
  • 250 גרם קמח (2 וחצי כוסות)
  • 100 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בחמאה אם רוצים)
  • 100 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • למלית התפוחים :
  • 6 תפוחי גרנד סמיט (ירוקים)
  • 40 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בחמאה אם רוצים)
  • 200 גרם סוכר
  • 1/2 כפית קינמון
  • חופן צימוקים (לא חובה)
  • לציפוי פירורי קראמבל :
  • 200 גרם קמח (שתי כוסות)
  • 100 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בחמאה אם רוצים)
  • 100 גרם סוכר חום
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. להכנת הבצק: מערבבים יחד במערבל מזון את המרגרינה והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצים, מערבלים. מוסיפים את הקמח, מוציאים מן מעבד המזוןומצננים במקרר לפחות שעה עד שעתיים.
  • 2. להכנת הציפוי: מכניסים את כל המרכיבים של ציפוי הקראמבל ומערבלים במעבד מזון.
  • 3. להכנת מילוי התפוחים: קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות של ½ ס"מ לערך.
  • 4. ממיסים במחבת חצי מכמות המרגרינה, מוסיפים את התפוחים החתוכים וממשיכים בבישול על אש חזקה עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים סוכר, צימוקים וקינמון ומבשלים עד לריכוך. מעבירים לקערה לצינון.
  • 5. לבניית העוגה: משטחים את הבצק ומדפנים ארבע תבניות טארט אישיות בקוטר של 12 ס"מ. ממלאים עם התפוחים, ומיישרים בצורה שווה, מערימים את הפירורים על התפוחים.
  • 6. אופים כשעה בחום בינוני של 180 מעלות בתנור שחומם מראש. מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל ורוטב פירות יער .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully