פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קראמבל תפוחים פרווה

      מתכון של מסעדת צ'ורסקו בגדרה לפינוק מתוק וכשר

      3 מדרגים / 5 כוכבים

      מסעדת צ'וראסקו גדרה (יח
      מסעדת צ'וראסקו גדרה (יח"צ)

      מצרכים

      • אם רוצים להפוך את הקינוח לחלבי, מחליפים את המרגרינה בחמאה
      • מרכיבים ל-4 מנות:
      • לבצק פריך :
      • 250 גרם קמח (2 וחצי כוסות)
      • 100 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בחמאה אם רוצים)
      • 100 גרם סוכר
      • 2 ביצים
      • למלית התפוחים :
      • 6 תפוחי גרנד סמיט (ירוקים)
      • 40 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בחמאה אם רוצים)
      • 200 גרם סוכר
      • 1/2 כפית קינמון
      • חופן צימוקים (לא חובה)
      • לציפוי פירורי קראמבל :
      • 200 גרם קמח (שתי כוסות)
      • 100 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בחמאה אם רוצים)
      • 100 גרם סוכר חום

      אופן ההכנה

      • 1. להכנת הבצק: מערבבים יחד במערבל מזון את המרגרינה והסוכר עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצים, מערבלים. מוסיפים את הקמח, מוציאים מן מעבד המזוןומצננים במקרר לפחות שעה עד שעתיים.
      • 2. להכנת הציפוי: מכניסים את כל המרכיבים של ציפוי הקראמבל ומערבלים במעבד מזון.
      • 3. להכנת מילוי התפוחים: קולפים וחותכים את התפוחים לקוביות של ½ ס"מ לערך.
      • 4. ממיסים במחבת חצי מכמות המרגרינה, מוסיפים את התפוחים החתוכים וממשיכים בבישול על אש חזקה עד לאידוי כל הנוזלים. מוסיפים סוכר, צימוקים וקינמון ומבשלים עד לריכוך. מעבירים לקערה לצינון.
      • 5. לבניית העוגה: משטחים את הבצק ומדפנים ארבע תבניות טארט אישיות בקוטר של 12 ס"מ. ממלאים עם התפוחים, ומיישרים בצורה שווה, מערימים את הפירורים על התפוחים.
      • 6. אופים כשעה בחום בינוני של 180 מעלות בתנור שחומם מראש. מומלץ להגיש עם כדור גלידה וניל ורוטב פירות יער .

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -