קינוח כוסות עוגת גבינת מייפל פירורים, טבעוני
קינוח טבעוני בכוסות שמתאים לשבועות
קינוחי גבינה ללא לקטוז של עינת מזור (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- ל 6-8 כוסות:
- לבצק הפירורים:
- 100 גר ביסקוויטים
- 100 גר קמח שקדים
- 100 גר שמן קוקוס, קר
- ¼ כוס סוכר
- חומרים למלית" הגבינה":
- 2 כוסות חמאת שקדים או קשיו (להשיג בחנויות טבע)
- 1 כוס סירופ מייפל, אמיתי
- 2 כפות תמצית וניל
- גרידת לימון, מלימון אחד
- 1/4 כוס מחית טופו רך
- 1.מחממים תנור ל 175 מעלות צלזיוס. מרסקים את העוגיות בבלנדר לפירורים. מוסיפים את השקדים, שמן הקוקוס והסוכר ומערבבים לקבלת תערובת פירורית.
- 2. משטחים את תערובת הפירורים על גבי בסיס תבנית ריבועית ומהדקים היטב.אופים בתנור למשך 10 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
- 3. במעבד מזון או בבלנדר מעבדים את חומרי המלית לתערובת אחידה ורכה. ממלאים ¾ כוס במלית ומניחים בצד. בעזרת מזלג מגרדים את בסיס התערובת לפירורים, מפזרים את התערובת באופן שווה בין כל כוסות המלית.
- 4. עוטפים בנילון נצמד למספר שעות במקרר ומגישים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה