- 1.מחממים תנור ל 175 מעלות צלזיוס. מרסקים את העוגיות בבלנדר לפירורים. מוסיפים את השקדים, שמן הקוקוס והסוכר ומערבבים לקבלת תערובת פירורית.
-
- 2. משטחים את תערובת הפירורים על גבי בסיס תבנית ריבועית ומהדקים היטב.אופים בתנור למשך 10 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
-
- 3. במעבד מזון או בבלנדר מעבדים את חומרי המלית לתערובת אחידה ורכה. ממלאים ¾ כוס במלית ומניחים בצד. בעזרת מזלג מגרדים את בסיס התערובת לפירורים, מפזרים את התערובת באופן שווה בין כל כוסות המלית.
-
- 4. עוטפים בנילון נצמד למספר שעות במקרר ומגישים.