פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גלילת תמרים ואגוזים (רואו פוד)

      קינוח טבעוני ללא בישול או אפייה של מסעדת טאבולה

      2 מדרגים / 2 כוכבים

      קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (אפיק גבאי)
      קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-3 גלילות:
      • 1.5 קילוגרם תמר מג'הול
      • 50 גרם פיסטוק קלוף
      • 50 גרם שקד קלוף
      • 50 גרם אגוז מלך
      • 50 גרם פקאן
      • 1/2 כוס סילאן
      • 50 גרם גרנולה ביתית לא מסוכרת

      אופן ההכנה

      • 1. מגלענים את התמרים ומאחדים במג'ימיקס עם הסילאן עד לקבלת מסה אחידה.
      • 2. מוסיפים את האגוזים וממשיכים לערבב במג'ימיקס במשך מספר דקות נוספות עד לקבלת מרקם אחיד.
      • 3. את המסה מעבירים אל נייר אפייה יוצרים גליל בעובי על פי בחירה.
      • 4. עוטפים את נייר האפייה בשכבה נוספת של נייר כסף ומניחים להקפאה למשך 12 שעות.
      • 5. קולפים את שתי השכבות הנייר. את הגליל המופשר מגלגלים בתוך הגרנולה עד לעטיפתו. ניתן לעטוף גם בקוקוס או באגוזים.
      • * מומלץ להגיש על מצע של טחינה גולמית.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -