מתכונים חמים

גלילת תמרים ואגוזים (רואו פוד)

קינוח טבעוני ללא בישול או אפייה של מסעדת טאבולה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • דרגת קושי בינונית

קינוחים טבעוניים מסעדת טאבולה (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-3 גלילות:
  • 1.5 קילוגרם תמר מג'הול
  • 50 גרם פיסטוק קלוף
  • 50 גרם שקד קלוף
  • 50 גרם אגוז מלך
  • 50 גרם פקאן
  • 1/2 כוס סילאן
  • 50 גרם גרנולה ביתית לא מסוכרת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מגלענים את התמרים ומאחדים במג'ימיקס עם הסילאן עד לקבלת מסה אחידה.
  • 2. מוסיפים את האגוזים וממשיכים לערבב במג'ימיקס במשך מספר דקות נוספות עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 3. את המסה מעבירים אל נייר אפייה יוצרים גליל בעובי על פי בחירה.
  • 4. עוטפים את נייר האפייה בשכבה נוספת של נייר כסף ומניחים להקפאה למשך 12 שעות.
  • 5. קולפים את שתי השכבות הנייר. את הגליל המופשר מגלגלים בתוך הגרנולה עד לעטיפתו. ניתן לעטוף גם בקוקוס או באגוזים.
  • * מומלץ להגיש על מצע של טחינה גולמית.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully