"ברולה" מנגו טבעוני
במקור עושים את הקינוח האהוב הזה עם קצפת, אך לגרסה יותר קלה , בריאה וגם טבעונית ניתן לעשות עם מוצר חדש שנקרא RICE CUISINE, שהוא, כמו שמנת סויה, יותר סמיך מחלב על אותו בסיס.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 תבניות לטארטלטים, או תבנית עגולה בגודל 22 ס"מ:
- 2 מנגו בשל אבל מוצק, מקולפים וחתוכים לפרוסות בינוניות-גדולות
- 1 קופסת קרם אורז
- 3/4 כוס סוכר חום או סוכר קוקוס
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. מניחים את פרוסות המנגו בתבנית או תבניות בשכבה אחת כשהקצוות נוגעות. יוצקים למעלה את קרם האורז באופן אחיד. מקפיאים עד שהתערובת קפואה לגמרי.
- 2. מחממים את הגריל בתנור במשך כמה דקות. מכניסים את התבנית או תבניות ומקפידים לשים אותן יחסית קרוב למקור החום כדי שציפוי הסוכר החום יהפוך קריספי מהר והמנגו יישאר קפוא, בעוד שהיתר הופך לרוטב סביבו כ-2-3 דקות (אסור להשאיר ללא השגחה, כי אז הסוכר ישרף והיתר יהפוך למרק!)