- 1. לערבב את החלבון והסוכר עם מטרפה. להרתיח את השמנת ולהוסיף בהדרגה לחלבון ולסוכר הלבן
-
- 2. לערבב היטב עם מטרפה. להעביר דרך מסננת ולחלק את המסה ל-3 חלקים שווין:
-
- 3. לראשון להוסיף 2 כפות נס קפה ו-2 כוסות אספרסו חזק ולערבב.
-
- 4. לשני להוסיף 10 כפות רוזטה שקדים.
-
- 5. לאחרון להוסיף 10 כפות גרנדין/מיץ רימונים.
-
- 6. את כל אלה לחלק לכלי אפייה ולהכין תבנית עם מים חמים בתנור בסגנון בן מארי.
-
- 7. להניח את כלי האפייה בתבנית ולהכניס לתנור למשך 40 ד' בחום 130 מעלות. לקרר מספר שעות.
-
- 8. לפזר מעט סוכר חום מעל לכלי האפיה ולשרוף עם ברנר או בגריל בתנור עד להפיכת הסוכר לקרמל.
-
- 9. להגשה: את ברולה האספרסו לקשט במעט פולי קפה. את ברולה השקדים בשקדים קלויים פרוסים ואת ברולה פטל האוכמניות בפירות יער טריים.