מתכונים חמים

קרם ברולה בטעמים

מתכון של שף שאול בן-אדרת, מסעדת קימל.

מתכון מאת: rest
  • 30 דקות סה"כ

  • למתקדמים

כוס קפה (צילום: Artoday)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 900 ג' שמנת מתוקה
  • 200 ג' סוכר
  • 200 ג' חלבון ביצה
  • מעט סוכר חום
  • 10 כפות רוזטה שקדים.
  • 10 כפות גרנדין/מיץ רימונים.
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לערבב את החלבון והסוכר עם מטרפה. להרתיח את השמנת ולהוסיף בהדרגה לחלבון ולסוכר הלבן
  • 2. לערבב היטב עם מטרפה. להעביר דרך מסננת ולחלק את המסה ל-3 חלקים שווין:
  • 3. לראשון להוסיף 2 כפות נס קפה ו-2 כוסות אספרסו חזק ולערבב.
  • 4. לשני להוסיף 10 כפות רוזטה שקדים.
  • 5. לאחרון להוסיף 10 כפות גרנדין/מיץ רימונים.
  • 6. את כל אלה לחלק לכלי אפייה ולהכין תבנית עם מים חמים בתנור בסגנון בן מארי.
  • 7. להניח את כלי האפייה בתבנית ולהכניס לתנור למשך 40 ד' בחום 130 מעלות. לקרר מספר שעות.
  • 8. לפזר מעט סוכר חום מעל לכלי האפיה ולשרוף עם ברנר או בגריל בתנור עד להפיכת הסוכר לקרמל.
  • 9. להגשה: את ברולה האספרסו לקשט במעט פולי קפה. את ברולה השקדים בשקדים קלויים פרוסים ואת ברולה פטל האוכמניות בפירות יער טריים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully