- 1. מערבבים בקערה גדולה את החמאה והסוכר באמצעות כף עץ או מיקסר, עד לקבלת עיסה חלקה.
-
- 2. מוזגים פנימה את הקפה המומס, ומוסיפים את הקמח הקינמון והמלח. מערבבים עד שהבצק מתחיל להפוך לגושי (אם משתמשים במיקסר יש להפעילו על מהירות נמוכה.
-
- 3. עורמים את הבצק על יריעת ניילון נצמד גדולה. נעזרים ביריעה כדי לייצר לבנה בעורך 17 ס"מ.
-
- 4. מקררים לפחות 6 שעות - עד שהלבנה מוצקה למדי (ניתן גם להקפיא ולהפשיר בלילה שלפני האפייה).
-
- 5. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
-
- פורסים את הלבנה לפרוסות בעובי חצי עד 3/4 הס"מ, ומניחים אותם במרחק 2.5 ס"מ על נייר אפייה.
-
- 6. אופים עד שהחלק העליון נראה יבש והקצוות מתחילים להשחים מעט, כ-12 דקות.
-
- 7. מניחים על רשת עד לקירור מוחלט.