פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות יהלום חמאתיות

      הקונדיטור עופר גל מבוטיק סנטרל אפה לנו עוגיות חמאה מצופות גרגרי סוכר לכבוד הגעתו לביקור של הנסיך ויליאם בארץ

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגיות חמאה (יח
      עוגיות חמאה (יח"צ , בוטיק סנטרל)

      מצרכים

      • כמות: 40 עוגיות
      • מצרכים:
      • 500 גרם (1/2 3 כוסות) קמח
      • 200 גרם (1/2 1 כוסות) אבקת סוכר
      • 350 גרם חמאה
      • 1 חלמון
      • 2 מקלות וניל
      • מעט מלח ים דק
      • 1 ביצה
      • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה בהיר

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את מקלות הוניל לאורכם ובעזרת סכין קטנה מגרדים את כל המילוי אל תוך קערת מיקסר עם וו גיטרה (K).
      • 2. חותכים את החמאה לקוביות קטנות, מוסיפים לגרגרי הווניל יחד עם אבקת הסוכר והחלמון ומעבדים עד קבלת מרקם קרמי.
      • 4. מוסיפים את המלח והקמח ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה. עוטפים ומכניסים למקרר לשעתיים, או אפילו ללילה.
      • 5.חותכים את הבצק ל- 8 חלקים ומגלגלים כל חתיכה לגליל בקוטר העוגייה שנבחר (העוגייה כמעט ולא תופחת באפיה כך שגודל הגליל יהיה כמעט זהה לזו המוכנה).
      • * בשלב זה ניתן לשמור את הבצק בהקפאה עד השימוש.
      • 6. מברישים את הגלילים בביצה ומגלגלים בצלחת עמוקה מלאה בסוכר הדמררה.
      • 7. פורסים בעזרת סכין חדה, את הגליל לעוגיות ברוחב חצי אצבע, מסדרים ברווחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
      • 11. אופים למשך כ -20 דקות בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות, ועוד 10 דקות ב- 100 מעלות.
      • ** השימוש בחמאה בלבד, בשילוב הלחות באזורנו, מחייב את שלב האפייה ב- 100 מעלות, כדי להבטיח שהעוגיות יתייבשו היטב וישמרו לזמן ארוך.
      • אחסון:
      • כדי לשמור על פריכות עוגיות חמאה יש לשמור אותם במקום יבש ככול הניתן. לתקופה ארוכה יותר ממספר ימים עדיף במקפיא ולא במקרר.

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -