עוגיות ביסקוטי איטלקיות
את סופו של הצום מומלץ לשבור עם כוס תה ולצדו משהו מתוק ומלא אנרגיה. במאפייה המקסימה של לחם יין ביהוד ציידו אותנו במתכון לעוגיות ביסקוטי איטלקיות משובצות באגוזים ופירות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כמות: 60 יחידות דקות
- שלב א':
- 600 גר' קמח לבן (5 כוסות)
- 10 גר' אבקת אפיה (שקית)
- 130 גר' חמאת בוטנים
- 370 גר' סוכר לבן (3/4 1 כוסות)
- 35 מ''ל מים (2 כפות)
- 235 גר' ביצים (4 ביצים בגודל L)
- שלב ב':
- 120 גר' אננס מיובש
- 120 גר' פפאיה מיובשת
- 120 גר' חמוציות
- 120 גר' אגוזי לוז
- 120 גר' שקדים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים יחד את כל המרכיבים של השלב הראשון.
- 2. מוסיפים את כל המרכיבים של השלב השני ושוב מערבבים.
- 3. יוצרים מהתערובת רולדות, מעבירים לתבנית ואופים אפיה ראשונה במשך 30 דקות בחום של 150 מעלות.
- 4. מצננים את הרולדות וכשהן קרות חותכים אותן לפרוסות בעובי של 2 ס''מ.
- 5. מסדרים את הפרוסות על תבנית ואופים בפעם השניה למשך 15 דקות בחום 120 מעלות. מצננים ושומרים בכלי אטום.