- 1. מכינים את קרם הוניל: מרתיחים בסיר את החלב ומחצית הסוכר ומסירים מהאש.
-
- 2. בקערה מקציפים את החלמון ומחצית הסוכר הנוספת יחד עם הקורנפלור.
-
- 3. מקפלים לתוך סיר החלב הרותח את תערובת הביצים בעדינות .
-
- 4. מחזירים את הסיר לאש ומבשלים תוך ערבוב בלתי פוסק עד להסמכת התערובת. מוסיפים את הוניל ומערבבים.
-
- 5. מורידים מהאש ומניחים את הסיר בתוך אמבט קרח להפסקת מיידית של תהליך הבישול.
-
- 6. בינתיים, מכינים את השכבה הראשונה: מפוררים בקערה את העוגיות ומתיזים עליהם את הליקרים תוך כדי ערבוב.
-
- 7. מסדרים את המנה: מחלקים את תערובת הבישקוטים ומניחים בתחתית של שש כוסות גבוהות. על תחתית העוגיות מניחים שכבה נדיבה של גלידה. מעל הגלידה מניחים שכבה של קרם הוניל, שהתקרר מעט ומעלייו מסדרים תותים טריים חתוכים.
-
- 8. מגישים מיד! ניתן לעטר בעלי נענע טריים ו/או באבקת סוכר.