- 1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם מערבל "גיטרה" מרככים את החמאה.
-
- 2. מוסיפים את אבקת הסוכר,אבקת השקדים, הביצה והמלח ואת הכמות הקטנה של הקמח (50 גרם) מערבבים ועוצרים.
-
- 3. מוסיפים את הכמות הגדולה של הקמח עד לקבלת בצק.
-
- 4. מוצאים את הבצק מהמיקסר ועוטפים אותו לצורת כדור בניילון נצמד.
-
- 5. מקררים לפחות לשעתיים במקרר.
-
- 6. מוצאים מהמקרר ומרדדים על משטח מקומח לעובי של 3 מ"מ.
-
- 7. מרפדים את תבניות האפייה, חותכים את השוליים ומקררים לעוד שעה לפחות (עדיף ללילה) .
-
- 8. אופים בחום של 170 מעלות למשך 18 דקות.
-
- 9. מוציאים ומצננים לגמרי.
-
- 10. מרתיחים את החלב עם מקל וניל.
-
- 11. בקערה נפרדת מערבבים במטרפת יד את החלמונים, הסוכר והקורנפלור. שופכים מעט מהחלב החם (מידה של מצקת) לתערובת לשם השוואת טמפרטורה ומערבבים.
-
- 12. שופכים את תערובת החלמונים דרך מסננת לתערובת החלב, מערבבים טוב עד שהקרם מסמיך (דקה בערך).
-
- 13. מעבירים את התערובת לקערה מכסים בניילון נצמד מצננים ושמים במקרר.
-
- 14. כשהקרם קר לגמרי מוסיפים לו את הקצפת (השמנת המוקצפת) ובעזרת מטרפת יד מקפלים את הקצפת לתוך התערובת.
-
- 15. שופכים את הקרם לשני הטארטים מפזרים תותים שלמים או פרוסים מעל, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.