- 1. הכנת הבצק: במעבד המזון מכניסים את כל החומרים פרט למים וטוחנים. בהדרגה מוסיפים את המים עד לקבלת בצק. מניחים את הבצק במקרר ל-30 דקות.
-
- 2. מרדדים את הבצק לעובי 4 מילימטר ומלבישים אותו בתבנית פאי 26 ס"מ.
-
- 3. אופים 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות 20 (רק חצי אפייה, עד תחילת קבלת צבע) מקררים את הפאי.
-
- 4. הכנת המילוי: מרתיחים את הפרג במים למשך שעתיים ומסננים. מקררים ומניחים במעבד המזון עם יתר החומרים פרט לצימוקים.
-
- 5. טוחנים עד קבלת מחית אחידה, מוסיפים ידנית את הצימוקים ומשטחים את המסה על תחתית הפאי החצי אפוי. מקררים.
-
- 6. הכנת מילוי הגבינה: מערבבים את כל החומרים יחד עד קבלת מסה אחידה ושופכים על הפרג בפאי.
-
- 7. אופים ב-200 מעלות למשך 20-25 דקות. מניחים לעוגה להתקרר בתנור כבוי.