וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד, קינמון וקפה

מתכון מאת: מערכת וואלה

מקלות קינמון. Artoday
מקלות קינמון

מצרכים למתכון

  • 125 גר' חמאה או מרגרינה
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 כוס מים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס ריוויון או חלב
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית אבקת נס קפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס פקאנים קצוצים
  • לציפוי:
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 1/2 כוס חמאה, מומסת ומקוררת
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 1/3 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית אבקת נס קפה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים יחד את החמאה, הקקאו והמים תוך בחישה עד לרתיחה. מניחים בצד.
  • 2. מערבבים בקערה את הסוכר והקמח, ומוסיפים אליהם את תערובת החמאה והקקאו. מוסיפים את הריוויון, הביצים והתבלינים בהדרגה ותוך כדי בחישה. מוסיפים את האגוזים.
  • 3. אופים במשך 20 דקות בחום של 200 מעלות.
  • 4. לציפוי: מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. כשהעוגה מוכנה מניחים להצטנן מעט ומורחים את הציפוי. מצננים את העוגה עד שהציפוי מתקשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully