פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת שוקולד, קינמון וקפה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מקלות קינמון (Artoday)
      מקלות קינמון (Artoday)

      מצרכים

      • 125 גר' חמאה או מרגרינה
      • 1/4 כוס אבקת קקאו
      • 1 כוס מים
      • 2 כוסות קמח תופח
      • 2 כוסות סוכר
      • 1/2 כוס ריוויון או חלב
      • 2 ביצים
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 1 כפית קינמון טחון
      • 1 כפית אבקת נס קפה
      • 1/2 כפית מלח
      • 3/4 כוס פקאנים קצוצים
      • לציפוי:
      • 4 כפות אבקת סוכר
      • 1/2 כוס חמאה, מומסת ומקוררת
      • 3 כפות אבקת קקאו
      • 1/3 כוס חלב
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 1 כפית קינמון טחון
      • 1 כפית אבקת נס קפה

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים יחד את החמאה, הקקאו והמים תוך בחישה עד לרתיחה. מניחים בצד.
      • 2. מערבבים בקערה את הסוכר והקמח, ומוסיפים אליהם את תערובת החמאה והקקאו. מוסיפים את הריוויון, הביצים והתבלינים בהדרגה ותוך כדי בחישה. מוסיפים את האגוזים.
      • 3. אופים במשך 20 דקות בחום של 200 מעלות.
      • 4. לציפוי: מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. כשהעוגה מוכנה מניחים להצטנן מעט ומורחים את הציפוי. מצננים את העוגה עד שהציפוי מתקשה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -