- 1. בסיר מערבבים את החלב, המים, המלח, הסוכר והחמאה ומביאים לרתיחה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ, עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 3. מעבירים את הבלילה למיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה.
-
- 4. מעבירים את הבלילה לשק זילוף (עם צנתר 13). מזלפים על נייר אפייה כדורים בגודל של כחצי ביצה במרחק של 3 סנטימטר זה מזה.
-
- 5. מפזרים על הכדורים סוכר גבישי ומסירים את עודפי הסוכר מהתבנית.
-
- 6. אופים למשך שתי דקות בחום של 200 מעלות. לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות ואופים במשך 13 דקות.