פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פחזניות - שוקטים

      מיני פחזניות חמאה בציפוי סוכר – קטנות, עגולות ונימוחות בפה. מתכון של אמילין בייקרי, מאפיית בוטיק

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שוקטים של אמילין בייקרי (יח
      שוקטים של אמילין בייקרי (יח"צ , עומר בן זאב)

      מצרכים

      • לכ-50 יחידות:
      • 200 גרם חמאה
      • כף (20 גרם) סוכר
      • כף (20 גרם) מלח
      • כוס חלב
      • כוס מים
      • 2 כוסות (280 גרם) קמח
      • 4 ביצים
      • 200 גרם סוכר גבישי

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר מערבבים את החלב, המים, המלח, הסוכר והחמאה ומביאים לרתיחה.
      • 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ, עד לקבלת מרקם אחיד.
      • 3. מעבירים את הבלילה למיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית ומוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה.
      • 4. מעבירים את הבלילה לשק זילוף (עם צנתר 13). מזלפים על נייר אפייה כדורים בגודל של כחצי ביצה במרחק של 3 סנטימטר זה מזה.
      • 5. מפזרים על הכדורים סוכר גבישי ומסירים את עודפי הסוכר מהתבנית.
      • 6. אופים למשך שתי דקות בחום של 200 מעלות. לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-160 מעלות ואופים במשך 13 דקות.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות