וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוגלהוף תפוזים חורפי

עוגה חגיגית ואף מלכותית עם ניחוח וטעם תפוזים משגע

מתכון מאת: מערכת וואלה

קוגלהוף תפוזים של קונדיטוריית Cake Art. תומר יקותיאל,
קוגלהוף תפוזים של קונדיטוריית Cake Art/תומר יקותיאל

מצרכים למתכון

  • תבנית קוגלהוף
  • 3 ביצים מספר 3
  • 240 גרם (1 כוס ו-2 כפות) סוכר
  • 100 מ"ל מיץ תפוזים
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) שמן קנולה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 225 גרם (כוס ו-3/4) קמח
  • גרדת לימון שלם
  • גרדת תפוז שלם
  • מעט חמאה לשימון התבנית
  • חופן שקדים פרוסים לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות בחום בינוני.
  • 2. טורפים את הביצים במטרפה ידנית במשך דקה.
  • 3. מוסיפים את הסוכר ומקציפים למשך שלוש דקות.
  • 4. מוסיפים את מיץ התפוזים ולאחר מכן את השמן, ומערבבים.
  • 5. בקערה נפרדת מוספים קמח ואבקת אפייה, ומערבבים.
  • 6. מוספים את הקמח ואבקת האפייה לתערובת הנוזלית, ומערבבים למשך 2 דקות.
  • 7. מוסיפים את גרדת התפוז והלימון, ומערבבים.
  • 8. משמנים בחמאה תבנית קוגלהוף, ומפזרים את השקדים.
  • 9. יוצקים את התערובת עד ל-3/4 מגובה התבנית.
  • 10. אופים 35-40 דקות עד להשחמה. מוציאים ומצננים. בתאבון!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully