פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      עוגיות שוקולד צ'יפס ופקאן

      פניני שוקולד איכותיים ואגוזי פקאן קצוצים יוצרים עוגיות ממכרות באמצעות מתכון מהיר ופשוט להכנה. מתכון של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה - בישולים".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגיות שוקולד צ'יפס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב
      עוגיות שוקולד צ'יפס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים" (יח"צ)

      מצרכים

      • עבור 50 עוגיות:
      • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום בהיר
      • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר לבן
      • 90 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
      • 1 ביצה
      • קורט מלח
      • 135 גרם (1 כוס) קמח
      • 1 כפית אבקת אפייה
      • 25 גרם (2 כפות) אגוזי פקאן קצוצים
      • 200 גרם שוקולד צ'יפס משוקולד מריר איכותי

      אופן ההכנה

      • 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה, סוכר הלבן וסוכר החום.
      • 2. מוסיפים בהדרגה את הביצה ולאחר מכן את המלח.
      • 3. לאחר שהמסה אחידה מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה עד לקבלת בצק רך.
      • 4. מוסיפים את האגוזים ואת השוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
      • 5. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר של 2 סנטימטר, מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של 5 סנטימטר זה מזה ואופים בתנור בחום של 175 מעלות למשך 10-12 דקות, עד ששולי העוגיות מזהיבים. לאחר האפייה מצננים למספר דקות.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -