וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות שוקולד צ'יפס ופקאן

פניני שוקולד איכותיים ואגוזי פקאן קצוצים יוצרים עוגיות ממכרות באמצעות מתכון מהיר ופשוט להכנה. מתכון של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה - בישולים".

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגיות שוקולד צ'יפס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים".
עוגיות שוקולד צ'יפס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים"

מצרכים למתכון

  • עבור 50 עוגיות:
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום בהיר
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר לבן
  • 90 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 135 גרם (1 כוס) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 25 גרם (2 כפות) אגוזי פקאן קצוצים
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס משוקולד מריר איכותי

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה, סוכר הלבן וסוכר החום.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הביצה ולאחר מכן את המלח.
  • 3. לאחר שהמסה אחידה מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה עד לקבלת בצק רך.
  • 4. מוסיפים את האגוזים ואת השוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
  • 5. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר של 2 סנטימטר, מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של 5 סנטימטר זה מזה ואופים בתנור בחום של 175 מעלות למשך 10-12 דקות, עד ששולי העוגיות מזהיבים. לאחר האפייה מצננים למספר דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully