- 1. מחממים תנור ל-165 מעלות.
-
- 2. מקציפים במיקסר את החמאה עם הביצה והחלמון במשך דקה-שתיים. מוסיפים את הסוכר החום והלבן ומקציפים כדקה נוספת במהירות גבוהה.
-
- 3. מערבבים בקערה את החומרים היבשים קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
-
- 4. מפעילים שוב את המיקסר, על מהירות נמוכה, ובהדרגה מוסיפים את החומרים היבשים.
-
- 5. פורשים נייר אפייה על שתי תבניות אפייה ובעזרת כפות, מסדרים עליהן עיגולי בצק. בין לבין טובלים את הכפות בקערית מים. מקפידים על מרווחים גדולים (3 ס"מ לפחות) בין עוגייה לעוגייה.
-
- 6. אופים במשך 18 דקות, עד להזהבה.