פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת גבינת עיזים

      מסעדת "מאראבו" שברמת גן היא אחת הפנינות הקולינריות הגדולות שיש למדינה שלנו להציע, והשף שלה, יואב בר, מגיש לכם במיוחד לכבוד החג עוגת גבינת עיזים מפנקת.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת גבינה עזים של מאראבו (יח
      עוגת גבינה עזים של מאראבו (יח"צ)

      מצרכים

      • לתבנית של 20*30 ס"מ:
      • 350 גרם גבינת עיזים (שעמדה כ-4 שעות מחוץ למקרר)
      • 1 ביצה
      • 1 חלמון
      • 290 גרם (1/2 1 כוסות) סוכר
      • 200 מ"ל שמנת חמוצה
      • קליפת לימון מגורדת מ-1/4 לימון ו-1/4 תפוז
      • קמצוץ מלח
      • להגשה:
      • פירות העונה
      • סורבה עונתי
      • פיסטוק או שקדים פרוסים (לא חובה)
      • אבקת סוכר (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את גבינת העיזים במיקסר ומקציפים.
      • 2. בקערה נפרדת שמים את הביצה, החלמון והסוכר, ומערבבים למסה אחידה.
      • 3. מוסיפים את גבינת העיזים לקערה, ומערבבים בתנועת קיפול היטב עד לקבלת מסה אחידה נטולת גושים.
      • 4. מוסיפים את השמנת החמוצה, גרדת הלימון והתפוז והמלח, ומערבבים היטב.
      • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים מעל תבנית 1/2 מלאה עם מים.
      • 6. אופים כ-3 שעות, כאשר בשעה הראשונה התנור מחומם על חום של 170 מעלות, ובשעתיים הנותרות חום של 150 מעלות.
      • 7. מצננים כ- 4 שעות לפני הגשה.
      • 8. מגישים: קורצים עיגולים מהעוגה בעזרת כוס או רינג.
      • 9. מניחים בצלחת אישית, מעטרים במעט פיסטוק או שקדים פרוסים עם מעט אבקת סוכר.
      • 10. מקשטים את הצלחת בפירות העונה חתוכים, וסורבה לימון או משמש.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -