- 1. שמים את גבינת העיזים במיקסר ומקציפים.
-
- 2. בקערה נפרדת שמים את הביצה, החלמון והסוכר, ומערבבים למסה אחידה.
-
- 3. מוסיפים את גבינת העיזים לקערה, ומערבבים בתנועת קיפול היטב עד לקבלת מסה אחידה נטולת גושים.
-
- 4. מוסיפים את השמנת החמוצה, גרדת הלימון והתפוז והמלח, ומערבבים היטב.
-
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים מעל תבנית 1/2 מלאה עם מים.
-
- 6. אופים כ-3 שעות, כאשר בשעה הראשונה התנור מחומם על חום של 170 מעלות, ובשעתיים הנותרות חום של 150 מעלות.
-
- 7. מצננים כ- 4 שעות לפני הגשה.
-
- 8. מגישים: קורצים עיגולים מהעוגה בעזרת כוס או רינג.
-
- 9. מניחים בצלחת אישית, מעטרים במעט פיסטוק או שקדים פרוסים עם מעט אבקת סוכר.
-
- 10. מקשטים את הצלחת בפירות העונה חתוכים, וסורבה לימון או משמש.