פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות תמרים וקוקוס

      עוגיות תמרים וקוקוס באדיבות "חצר כנרת"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תמרים (ShutterStock)
      תמרים (ShutterStock)

      מצרכים

      • חומרים לבצק:
      • 1 כוס מים
      • 1 כוס שמן
      • 200 גר' מרגרינה/מחמאה
      • 1 שקית אבקת אפיה
      • קמח (קצת פחות מ- 1 ק"ג)
      • למלית:
      • 500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת
      • ½ כוס אגוזים טחונים
      • ½ כוס צימוקים (לא חובה)
      • ½ כפית קינמון טחון
      • ניתן להוסיף קורט אבקת ציפורן

      אופן ההכנה

      • 1. לערבב את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק
      • 2. לערבב את כל חומרי המלית יחד
      • 3. לחלק את הבצק ל- 5-6 כדורים
      • 4. לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ
      • 5. למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ
      • 6. לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי 2-2.5 ס"מ
      • 7. להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני
      • 8. לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב
      • 9. לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -