וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בטטות בסילאן תמרים ושקדים

מתכון של ביסטרו בר "אבישג" ברמת החייל.

מתכון מאת: מערכת וואלה

בטטות בסילאן צמרים של אבישג.
בטטות בסילאן צמרים של אבישג

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג בטטות
  • חופן גבעולי טימין טרי
  • 1/4 כוס סילאן תמרים
  • 50 גר' שקדים מולבנים פרוסים
  • 3 כפות שמן זית כתית
  • 1 שן שום כתושה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבטטות לקוביות קטנות.
  • 2. חולטים במים רותחים עד שהבטטות מתרככות מעט. מצננים 10 דקות.
  • 3. מקפיצים במחבת בשמן זית כ-2 דקות ומסננים מן השמן.
  • 4. מערבבים את הסילאן עם שן השום ומוסיפים לבטטה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מגישים פושר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully