וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחוני עוף בסילאן

מתכון באדיבות "אחוזת אוהלו" בכנרת ושף אילן רוברג

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-10 מנות:
  • 4 יח' חזה עוף חתוך לנתחים דקים
  • 1 גזר חתוך לפרוסות דקות
  • 1 בצל חתוך לפלחים
  • מלפפון חתוך לחצאי פרוסות
  • חצי פלפל ירוק חתוך לקוביות גסות
  • חצי פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
  • 1 כוס ניצני כרובית
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • 1 חופן נבטים
  • 5 כפות סילאן דבש תמרים (מומלץ של "חצר כנרת")
  • 0.5 כוס שמן
  • לתיבול : ג'ינג'ר, קארי, סויה, פלפל גרוס, כוסברה ומעט אבקת מרק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים היטב מחבת או ווק עם שמן, מוסיפים את נתחי חזה העוף ומקפיצים 2 דקות.
  • 2. מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים עוד 2 דקות.
  • 3. מוסיפים את הסילאן ומבשלים הכל יחד עוד כדקה. מתבלים לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully