עוגת אגוזי מלך ותמרים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3/4 כוס שמן
- 4 ביצים
- 1/2 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1/4 כוס חלב
- 2 כפות ברנדי או יין אדום
- 2 כוסות קמח תופח
- 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
- 6-10 תמרים יבשים גדולים ורכים חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה
- 1. שמים, לפי הסדר, את כל החומרים חוץ מהאגוזים והתמרים, בבלנדר. מעבדים עד שנוצרת עיסה חלקה.
- 2. מוסיפים את האגוזים והתמרים ומערבבים היטב.
- 3. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת. אופים בחום בינוני (165-170 מעלות), כ-40 דקות - עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.