- 1. במעבד מזון עם להב מתכת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסוכר.
- 2. מוסיפים את החמאה ומפעילים את מעבד המזון בפולסים עד לקבלת בצק פירורי.
- 3. מוסיפים את הביצה ושוב בעזרת פולסים מעבדים את הבצק עד לקבלת פירורי בצק גדולים.
- 4. על משטח עבודה מגבשים את הפירורים לקבוצת בצק אחת, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.
- 5. את הבצק שהתקבל מחלקים ל-3 חלקים שווים. מרדדים
- כל חלק לעלה מלבני בעובי 4 מ"מ, רצוי על גבי ניר אפייה.
-
- 6. אופים את עלי הבצק בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 12 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
- 7. מחממים את הממרח מעט במיקרוגל עד לקבלת ממרח יותר נוח לעבודה ולמריחה.
- 8. מניחים את השכבה הראשונה, מורחים עליה חצי מכמות הממרח ובזהירות מניחים את עלה הבצק הפריך השני. מורחים אותו ביתרת הממרח ומעליו מניחים את עלה הבצק האחרון.
- 9. חותכים בזהירות לקוביות בגודל של 3X3 ס"מ ומפזרים אבקת סוכר מעל.