מתכונים חמים

טראפלס

טראפלס איכותיים משוקולד מריר תמיד עושים את העבודה, בעיקר ליד הקפה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

טראפלס שוקולד של שף מוריס מונייר מקייטרינג "מונייר פוד דייזין"

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 ק"ג שוקולד מריר שבור לחתיכות, או מטבעות
  • 400 גרם (3/4 1 מיכלים) שמנת מתוקה
  • 200 גרם קקאו
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת ושופכם על 1/2 ק"ג שוקולד. מערבבים עם מטרפה עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2. מכניסים את הקערה למקרר לשעה.
  • 3. מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים קטנים בעזרת כפית/כף כדורים.
  • הכנת שוקולד קראנץ לציפוי:
  • 1. ממיסים 1/2 ק"ג שוקולד שנותר.
  • 2. טובלים את הכדורים ומצפים מיד בקקאו.
  • 3. מכניסים למקפיא לשעה לפחות. כשמוציאים, הטראפלס מוכנים להגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully