טראפלס
טראפלס איכותיים משוקולד מריר תמיד עושים את העבודה, בעיקר ליד הקפה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג שוקולד מריר שבור לחתיכות, או מטבעות
- 400 גרם (3/4 1 מיכלים) שמנת מתוקה
- 200 גרם קקאו
אופן ההכנה
- 1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת ושופכם על 1/2 ק"ג שוקולד. מערבבים עם מטרפה עד לקבלת מרקם אחיד.
- 2. מכניסים את הקערה למקרר לשעה.
- 3. מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים קטנים בעזרת כפית/כף כדורים.
- הכנת שוקולד קראנץ לציפוי:
- 1. ממיסים 1/2 ק"ג שוקולד שנותר.
- 2. טובלים את הכדורים ומצפים מיד בקקאו.
- 3. מכניסים למקפיא לשעה לפחות. כשמוציאים, הטראפלס מוכנים להגשה.