טראפלס

טראפלס איכותיים משוקולד מריר תמיד עושים את העבודה, בעיקר ליד הקפה

מתכון מאת: מערכת וואלה!
טראפלס שוקולד של שף מוריס מונייר מקייטרינג "מונייר פוד דייזין"

מצרכים

  • 1 ק"ג שוקולד מריר שבור לחתיכות, או מטבעות
  • 400 גרם (3/4 1 מיכלים) שמנת מתוקה
  • 200 גרם קקאו

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מביאים לרתיחה את השמנת ושופכם על 1/2 ק"ג שוקולד. מערבבים עם מטרפה עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2. מכניסים את הקערה למקרר לשעה.
  • 3. מוציאים מהמקרר ויוצרים עיגולים קטנים בעזרת כפית/כף כדורים.
  • הכנת שוקולד קראנץ לציפוי:
  • 1. ממיסים 1/2 ק"ג שוקולד שנותר.
  • 2. טובלים את הכדורים ומצפים מיד בקקאו.
  • 3. מכניסים למקפיא לשעה לפחות. כשמוציאים, הטראפלס מוכנים להגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully