- 1. להכנת הבצק: מערבבים את הקמח והקורנפלור בקערה.
-
- 2. בקערה נפרדת מקציפים מעט את החמאה עם הסוכר והחלמונים.
-
- 3. מאחדים את הבלילה משתי הקערות ולשים עד לקבלת בצק במרקם אחיד. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
-
- 4. מרדדים על גבי משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר של 8 סנטימטר.
-
- 5. מסדרים על נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות. מוציאים ומקררים.
-
- 6. להכנת מילוי השוקולד: מביאים לרתיחה בסיר את השמנת, חלב הקוקוס וגרידת הלימון ומסירים מהאש,
-
- 7. מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
-
- 8. מוסיפים גם את הפקאן ומקררים.
-
- 9. ממלאים את העוגיות במילוי השוקולד ומגלגלים בקוקוס קלוי.
-
- 10. להגשת המנה: יוצקים מעל העוגייה רוטב שוקולד חם, מוסיפים כדור גלידת סורבה ומגישים