- 1. במיקסר וו גיטרה מערבבים סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. מוסיפים את החלמונים עד לקבלת מרקם המזכיר קוטג'. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות בלבד.
-
- 3. מגלגלים את הבצק לכדור ונותנים לו לנוח במקרר למשך חצי שעה.
-
- 4. לאחר מכן מרדדים את הבצק ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. בעזרת מזלג מחוררים אותו בעדינות.
-
- 5. מכניסים את הבצק לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות למשך 18 דקות, או עד שהבצק משחים לצבע חום זהבהב.
-
- 6. מצננים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים.
-
- 7. מכניסים את שאריות הבצק במג'מיקס לקבלת פירורים. לאחר מכן חותכים את השקף כך שיקיף את התבנית במלואה.
-
- 8. להכנת מלית הגבינה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, האינסטנט פודינג הסוכר ותמצית הווניל לתערובת חזקה.
-
- 9. בכלי נפרד מערבבים את הקורנפלור ואת 2 כפות הגבינה לתערובת ללא גושים.
-
- 10. מוסיפים למיקסר את תערובת הקורנפלור, את הגבינה ואת גרידת הלימון ומערבבים קלות.
-
- 11. ממלאים את התבנית במלית, משאירים חצי סנטימטר לפירורים ומנקים את דפנות השקף היטב.
-
- 12. מקפיאים את העוגה למשך מספר שעות ומפזרים את פירורי הבצק האפוי. לאחר ההקפאה, משחררים את העוגה מהתבנית ושומרים במקרר עד להגשה.
-
- > מתכונים לשבועות