- 1. מכינים את התחתית: טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת דביקה ובצקית.
-
- 2. שוטחים את התערובת בעזרת הידיים לשכבה אחידה לתוך תבנית בקוטר 26 מ"מ. מניחים בצד.
-
- 3. מערבבים את כל חומרי העוגה לפי הסדר הרשום בחומרים באמצעות מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה.
-
- 4. יוצקים את הבלילה לתוך טבעת אפיה עם תחתית הביסקוויטים.
-
- 5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות ואופים למשך 50-60 דקות (העוגה צריכה להיות רוטטת במרכז).
-
- 6. מוציאים מן התנור ומניחים בחוץ למשך 10 דקות.
-
- 7. מכינים את הציפוי: מערבבים קופסאות שמנת חמוצה עם 60 גרם סוכר. יוצקים שכבה אחידה של הבלילה על העוגה ומחזירים לתנור ל-2 דקות נוספות. בתום האפייה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוך התנור למשך 20 דקות נוספות.
-
- 8. מקררים את העוגה במשך 5 שעות לפחות.