- 1. מכניסים את כל המצרכים לפי הסדר הרשום למערבל במהירות נמוכה עד לקבלת נוזל אחיד וחלק.
-
- 2. מרפדים את התבנית בבסיסה בנייר אפייה ואוטמים היטב.
-
- 3. שופכים את הבצק לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות. אופים כשעה עד שהעוגה מתייצבת בשוליה ומעט רועדת במרכזה.
-
- 4. מכבים את התנור, פותחים את דלתו ומשאירים כך את העוגה במשך 20 דקות נוספות.
-
- 5. מוציאים את העוגה ומצננים בטמפרטורת החדר, עד להתקררות מלאה. עוטפים בנייר נצמד ומכניסים לשעתיים למקרר.
-
- 6. מורחים 200 גרם ממרח חלבה על העוגה בצורה אחידה.
-
- 7. מקציפים את השמנת עם 80 גרם ממרח חלבה הנוספים לקצפת יציבה ומורחים על ממרח החלבה בשכבה נוספת.
-
- 8. מקשטים בתותים.