גספצ'ו מתובל בעראק

מרק עגבניות קר ועוקצני עם ערק שכיף לשתות לפני הארוחה כאפרטיף. סוגרים בתוך צנצנת זכוכית גדולה או שתיים בינוניות עם ענף טרגון רענן ומוזגים לכוסיות עם קרח

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה! אוכל
ככה צריך לפתוח ארוחה.שוט של גספצ'יו עם ערק(צילום: אביבית פריאל)

מצרכים

    • 2 קילוגרמיםעגבניות קלופות
    • 2 כפותשמן זית
    • 2 כפותחומץ יין אדום
    • 1 פלפל אדום
    • 1 שן שום
    • 2 כפיותמלח
    • ½ ס"מפלפל חריף אדום
    • 3 כפותערק (אפשר גם מעט יותר למי שאוהב)
  • לסיום

    • 1 מלפפון (קלוף וחתוך לקוביות קטנטנות)
    • 1 בצל קטן (קקצוץ לקוביות קטנטנות)
    • טרגון טרי
    • קרח

אופן ההכנה

איך מכינים גספצ'ו מתובל בעראק?

  • 1טוחנים היטב בבלנדר או במעבד מזון את כל המרכיבים.
  • 2מוסיפים את הבצל והמלפפון ומערבבים.
  • 3מוזגים לצנצנת זכוכית גדולה או שתיים בינוניות. מכניסים את ענפי הטרגון וסוגרים.
  • 4שומרים בקירור ולפני הארוחה מוזגים לכוסות זכוכית עם קוביות קרח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully