גספצ'ו מתובל בעראק
מרק עגבניות קר ועוקצני עם ערק שכיף לשתות לפני הארוחה כאפרטיף. סוגרים בתוך צנצנת זכוכית גדולה או שתיים בינוניות עם ענף טרגון רענן ומוזגים לכוסיות עם קרח
- 10 דקות סה"כ
- קל להכנה
- 6 סועדים
מצרכים
- 2 קילוגרמיםעגבניות קלופות
- 2 כפותשמן זית
- 2 כפותחומץ יין אדום
- 1 פלפל אדום
- 1 שן שום
- 2 כפיותמלח
- ½ ס"מפלפל חריף אדום
- 3 כפותערק (אפשר גם מעט יותר למי שאוהב)
לסיום
- 1 מלפפון (קלוף וחתוך לקוביות קטנטנות)
- 1 בצל קטן (קקצוץ לקוביות קטנטנות)
- טרגון טרי
- קרח
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה
איך מכינים גספצ'ו מתובל בעראק?
- 1טוחנים היטב בבלנדר או במעבד מזון את כל המרכיבים.
- 2מוסיפים את הבצל והמלפפון ומערבבים.
- 3מוזגים לצנצנת זכוכית גדולה או שתיים בינוניות. מכניסים את ענפי הטרגון וסוגרים.
- 4שומרים בקירור ולפני הארוחה מוזגים לכוסות זכוכית עם קוביות קרח.