וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גספצ'ו מתובל בעראק

מרק עגבניות קר ועוקצני עם ערק שכיף לשתות לפני הארוחה כאפרטיף. סוגרים בתוך צנצנת זכוכית גדולה או שתיים בינוניות עם ענף טרגון רענן ומוזגים לכוסיות עם קרח

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה אוכל

גספצ'ו עם ערק   של אביבית פריאל. אביבית פריאל, מערכת וואלה! NEWS
ככה צריך לפתוח ארוחה.שוט של גספצ'יו עם ערק/אביבית פריאל

מצרכים למתכון

    • 2קילוגרמיםעגבניות קלופות
    • 2כפותשמן זית
    • 2כפותחומץ יין אדום
    • 1פלפל אדום
    • 1שן שום
    • 2כפיותמלח
    • ½ס"מפלפל חריף אדום
    • 3כפותערק (אפשר גם מעט יותר למי שאוהב)
  • לסיום

    • 1מלפפון (קלוף וחתוך לקוביות קטנטנות)
    • 1בצל קטן (קקצוץ לקוביות קטנטנות)
    • טרגון טרי
    • קרח

אופן ההכנה

איך מכינים גספצ'ו מתובל בעראק?

  • 1
    טוחנים היטב בבלנדר או במעבד מזון את כל המרכיבים.
  • 2
    מוסיפים את הבצל והמלפפון ומערבבים.
  • 3
    מוזגים לצנצנת זכוכית גדולה או שתיים בינוניות. מכניסים את ענפי הטרגון וסוגרים.
  • 4
    שומרים בקירור ולפני הארוחה מוזגים לכוסות זכוכית עם קוביות קרח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully