- 1. משרים את פרוסות הלחם במים, סוחטים ומעבירים למעבד המזון. מוסיפים את הירקות וטוחנים יחד עד שמתקבלת מחית חלקה ככל האפשר.
-
- 2. מסננים את התערובת במסננת דקה, כך שהנוזלים יתנקזו לתוך קערה. את מה שנשאר במסננת שווה לערבב עם גבינה לבנה או טחינה או להוסיף לתערובת קציצות.
-
- 3. מוסיפים לנוזל הצלול שבקערה חומץ יין, מלח ופלפל.
-
- 4. מחזירים למעבד המזון, ומערבלים. תוך כדי ערבול יוצקים את שמן הזית בזרם דק מבעד לפתח היציקה (כמו בהכנת איולי או מיונז ביתי) עד שהמרק מסמיך ונהיה קרמי. טועמים ומאזנים תיבול. מכסים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר לכמה שעות. לפני ההגשה מערבבים ומגישים קר.