- 1. המרק: מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל כמה דקות מעל להבה בינונית-גבוהה, עד שהוא שקוף. מעבירים חצי כוס מהבצל לקערה. מוסיפים את השום לסיר ומטגנים כחצי דקה (נזהרים לא לחרוך) מוסיפים את המרק, עלי הדפנה, העגבניות, הסלסה, הכוסברה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים קצת את הלהבה ומבשלים ברתיחה עדינה 15 דקות.
-
- 2. כדורי הבשר: שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים לעיסה אחידה. יוצרים כדורים בגודל שזיפים קטנים ומוסיפים למרק. מביאים לרתיחה נוספת, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהכדורים רכים. חשוב להקפיד לבשל את כדורי הבשר במרק כשהרתיחה עדינה, והלהבה לא גבוהה. רתיחת יתר הופכת אותם לקשים, ואילו רתיחה עדינה תשאיר אותם רכים כמו שצריך. מתבלים במלח ובפלפל.
-
- 3. ההגשה: מחלקים לקעריות, ואם רוצים, מוסיפים לכל קערה אורז לבן. זורים כוסברה מלמעלה וסוחטים את הלימונים.